Kom kijken naar onze elektrische primeurs op ZomerFair Soestdijk

Op de 5e ZomerFair Soestdijk, van donderdag 25 mei (Hemelvaartsdag) t/m zondag 28 mei, presenteren wij samen met EV Company en Fiat 500 E Center interessant nieuws voor mensen die overwegen om elektrisch te gaan rijden. In ons paviljoen tonen wij mooie, goede versies van de attractieve elektrisch aangedreven Fiat 500 en alles dat nodig is om optimaal te kunnen laden, inclusief een unieke nieuwe design laadpaal. Er zijn daarmee twee landelijke showprimeurs te bewonderen. 

Wilt u als lezer van ClassyLife graag de ZomerFair Soestdijk bezoeken en een kijkje komen nemen op onze stand (55)? In samenwerking met de organisatie bieden wij u graag de mogelijkheid om met extra korting van te voren kaartjes te kopen. Dat kan op www.zomerfairsoestdijk.nl/actie met de kortingscode classylife. Dan krijgt u € 3,50 korting in plaats van normaliter € 2,50 bij online bestellen. Met het ticket kunt u desgewenst ook het Paleis bezoeken. Dat zal in de huidige situatie niet heel lang meer voor publiek geopend zijn, dus misschien is dit wel uw laatste kans.

De Fiat 500 E werd ontwikkeld om te kunnen voldoen aan strikte emissie-eisen in de Amerikaanse staten Californië en Oregon. De auto wordt er sinds 2013 veelal ingezet door leasemaatschappijen. De laatste tijd krijgen steeds meer consumenten en ondernemers in Europa door hoe aantrekkelijk die 500 E is en ze worden nu hierheen gehaald. Fabrikant en Nederlandse distributeur staan daar overigens buiten. ClassyLife, dat veel aandacht aan duurzaamheid besteedt, besloot om met ervaren partijen de krachten te bundelen en de verkoop van goede exemplaren te promoten. Hierdoor kunnen bezoekers op de ZomerFair Soestdijk kennismaken met een attractieve mogelijkheid om tegen lage kosten en met de zekerheid van kwaliteit en service een charmante elektrische auto te rijden.

Er worden enkele zorgvuldig geselecteerde ‘handpicked’ auto’s gepresenteerd die vaak heel weinig hebben gereden, zo nieuw mogelijk zijn (veelal 2014/2015) en die hun volgende eigenaars veel jaren van onbezorgd plezier kunnen verschaffen. Partners Fiat 500 E Center en EV Company hebben vele jaren ervaring met elektrisch aangedreven auto’s en kunnen ook alles leveren dat het rijden van zo’n compacte elektrische auto aantrekkelijk maakt. Uitgever Jan Rooderkerk van ClassyLife: “Wij publiceren op www.classylife.nl en www.facebook.com/classylifemagazine over alles dat het leven kleurrijker en aangenamer maakt. Daar hoort ook ruime aandacht bij voor een betere leefkwaliteit. Als je hier kiest voor duurzaam opgewekte stroom, rijd je met zo’n 500 E voor relatief weinig geld een leuke auto die niets meer vervuilt door uitlaatgassen. Bij zakelijk gebruik is de BTW aftrekbaar en de bijtelling maar 4%. Cruciaal is wel dat je een auto kiest van onberispelijke kwaliteit. Wij zijn dol op mooie eigentijdse en klassieke auto’s maar wij besteden ook graag aandacht aan elektrisch rijden. Dit is een bereikbaar, aantrekkelijk en charmant instapmodel en onze partners willen in alle opzichten kwaliteit leveren. Er is erg veel kennis en drive bij hen aanwezig. Daarom laten wij het publiek graag met de auto en met hen kennismaken.”

Ratio design laadpaal
Een tweede primeur komt van EV Company in Amstelveen, de snelgroeiende specialist in laadoplossingen voor elektrisch rijden. In het gezamenlijk paviljoen wordt de Evita getoond, de nieuwste laadpaal van Ratio Electric met een innovatief design
Maarten Schuring van EV Company: “Wij willen voor wagenparkbeheerders, ondernemers en particulieren dè partner zijn die elektrisch rijden gemakkelijk maakt. Daartoe leverden wij laadoplossingen die aansluiten op de wensen van klanten en op de processen van werkgevers. Met een breed assortiment aan kwaliteitsmerken, leveren wij merkonafhankelijk advies over de beste laadstations en laadkabels. Van klanten hoorden wij steeds vaker dat zij een laadpaal of laadstation wilden gaan plaatsen, maar nog wat aarzelden omdat de uitstraling ervan te opzichtig was, vaak mede door de vaste kabel die erbij hangt. Design en vormgeving spelen ook hier een steeds belangrijker rol. Met name mensen die een duurdere elektrische of plug-in hybride auto kiezen, willen een passend laadstation dat ook aansluit op de kleursamenstelling van hun huis of kantoor. Onze partner Ratio heeft nu een design laadpaal ontwikkeld die prachtig past bij fraaie eigentijdse gebouwen, zowel privé als zakelijk. Op de Zomerfair Soestdijk, kan het publiek voor het eerst met deze mooie nieuwe Evita laadpaal kennismaken. Wij merken dat er al veel belangstelling voor is. Zo maken we inderdaad de wereld weer ietsje mooier.” Kom het ervaren op de ZomerFair Soestdijk, bij ClassyLife en partners www.500efiat.com en www.evcompany.eu.

 

 

 

You must be logged in to post a comment