Lekker en makkelijk eten via Bilder en de Clercq

Stel: u wilt lekker eten en even zelf koken vindt u prima, maar de inspiratie ontbreekt een beetje. Of de tijd en zin om te shoppen. Dan kun je natuurlijk kiezen voor het laten bezorgen van de bekende maaltijdboxen. Of je bestelt bij Appie of Picnic. Maar nu is er, sinds 1 februari eigenlijk, ook een andere optie, en dat is er één die ons zeer aanspreekt. Je neemt een kijkje op http://www.bilderdeclercq.nl en hé presto, je kiest uit veertien verschillende gerechten die je zo in deze winkel kunt ophalen of die je kunt laten bezorgen. Bestel je vanaf 25 euro en doe je dat vóór donderdag 18.00 uur, dan worden de super verse boodschappen op zaterdagmorgen bij je bezorgd. Waar je ook in Nederland woont. Dat wil zeggen: ze zijn met de bezorgdagen aan het opschalen, sinds 1 februari. Dus wees niet meteen verdrietig als het niet nu al in Swalmen of Tietjerk kan worden bezorgd, dat kan heel snel wel. De waddeneilanden lukt voorlopig echter nog niet. Dit nieuwe concept werd bekendgemaakt op BNR Nieuwsradio en op de Horecava en nu is het ‘live’.

Op ClassyLife werd door ons in september 2014 aandacht aan Bilder en de Clercq besteed, Ze hadden toen net twee winkels en wij ‘vielen’ voor hun formule, waarbij je in de winkel per gerecht de ingrediënten kon vinden. Feitelijk was dat de voorloper van wat ze nu doen. Alleen, het bedrijf viel om en was even uit de lucht. Het werd gelukkig overgenomen en per 9 Januari 2016 gingen de deuren van de winkel aan de Amsterdamse De Clercqstraat 44, hoek Bilderdijkstraat, weer open. Toen zeiden ze zelf: ‘Met een geheel nieuw team onder aanvoering van nieuw management gaan we weer verder waar we gebleven waren. Het concept is niet veel veranderd. Je kunt nog steeds bij ons terecht voor een selectie van heerlijke gerechten die je zelf thuis klaar kan maken. Wij zorgen voor de afgepaste ingrediënten, een receptkaart/webpagina en hebben alle mogelijke bijgerechten en specerijen voor je klaar staan.’

Sindsdien namen activiteiten met maaltijdboxen en thuisbezorgen een grote vlucht, en daarop wordt nu ingespeeld met het concept dat je voor rond de 25 euro met twee personen uitstekend kunt eten en er vaak ook nog een lekker glas wijn bij kunt drinken. Want ook wijn kan bezorgd worden, zelfs een wijn-arrangement. Overigens kun je natuurlijk ook alles ophalen in Amsterdam.

SONY DSC

Bilder & De Clercq is een eetwinkel ingericht naar recept. Zij ontwikkelen er lekkere en gezonde recepten en zoeken daar de beste ingrediënten bij. Altijd vers, zoveel mogelijk lokaal geproduceerd en op dit moment in het seizoen. Ze wegen de ingrediënten al voor je af, zodat je alleen koopt wat je ook echt nodig hebt. Met de bijgeleverde stap-voor-stap receptkaart kook je vervolgens snel een heerlijk en gezond gerecht! Ze hebben er ook lekker handgemaakt brood, een breed assortiment voor ontbijt, lunch en voor bij de borrel. Er is voor de bezoekers van de winkel een espressobar waar je van een cappuccino met carrot cake kan genieten, en er is dus ook bij de gerechten passende wijn te koop. Veertien gerechten elke dag, waarvan er soms natuurlijk weleens één uitverkocht zal zijn. Het prettige is dat je, anders dan bij de bekende boxen, niet vast zit aan een abonnement. Je zoekt door de week even wat lekkers voor het weekend uit, of voor de maandag erna, en op zaterdag wordt alles dan lekker gemakkelijk thuisbezorgd. Goed idee en zegt het voort, zo’n initiatief verdient veel succes!

De Clercqstraat 44
1052 NG Amsterdam
020 760 7640
Openingstijden Ma – Vrij: 08:00 – 20:00 uur Za – Zo: 10:00 – 18:00 uur
www.bilderdeclercq.nl

 

 

 

 

You must be logged in to post a comment