Kerstfair Huis Doorn, deze dagen!

 

 

‘De fair waar je gewoon blij van wordt.’ Zo beschrijft Interevents, ook bekend van de succesvolle Winterfair op Paleis Het Loo het evenement dat zij op Huis Doorn in Doorn organiseren. Het is een charmante ‘high end’ fair met ruim 90 specialisten, smaakmakers, trendsetters en vakmensen. Doe inspiratie op voor binnen & buiten, voor een winterse barbecue, voor het dekken van een mooie tafel en voor een heerlijke maaltijd. Verwen jezelf met de warmte van winterse wollen fashion, een handmade sieraad, hoed of tas… Er is veel te doen, veel te zien, veel te koop op deze sfeervolle fair zo net voor de kerst. U kunt de fair bij Huis Doorn bezoeken deze week op vrijdag 15 en zaterdag 16 december van 12.00 tot 21.00 uur en op zondag 17 december van 12.00 tot 18.00 uur. Ga zeker ook even ‘gluren bij de buren’. Want in Huis Doorn zijn de tafels zo feestelijk gedekt dat het lijkt alsof de Keizer met zijn gevolg elk moment kan arriveren… Geniet van live gezongen Christmas Carols, hoor van een echte butler ‘hoe heurt het eigenlijk’, warm even lekker op met een warm drankje met lekkernij bij huiscateraar ‘Boenders’ terwijl je luistert naar de warme stem van huiszangeres Sunniva en haar gitarist Chris, het duo ‘Rubiamerena’.

Bezoekersinformatie
Vrijdag 15 tot en met zondag 17 december 2017. Met je ticket kun je gratis het museum Huis Doorn, het Paviljoen en het park bezoeken. Note: op vrijdag en zaterdag is na 18.00 uur alleen de ‘bel-etage’ van Huis Doorn te bezoeken.

Toegangsprijzen
Bij het bestellen van uw kaartjes via de website ontvangt u een korting € 2,50 op een ticket voor volwassenen. Aan de kassa kost een kaartje € 15,00 (op vertoon van je Museumkaart* krijg je aan de kassa € 5,00 korting).Online € 12,50 (inclusief € 2,50 earlybird korting. Geen boekings- of servicekosten en transactie/ betaal kosten vanaf € 0,59).
Kinderen 7 t/m 18 jaar: aan de kassa € 7,50; op vertoon van je Museumkaart* voor kinderen krijg je aan de kassa € 1,00 korting). Online € 7,50 (Geen boekings- of servicekosten en transactie/ betaal kosten vanaf € 0,59) *Let op! korting Museumkaart geldt alleen aan de kassa van Huis Doorn en niet online. Op vrijdag en zaterdag is tussen 18.00 uur en 21.00 alleen de ‘bel-etage’ van museum Huis Doorn geopend.

Bereikbaarheid
Honden zijn aangelijnd welkom op KerstFair Huis Doorn en het Park van Huis Doorn. In het museum Huis Doorn en het Paviljoen zijn geen honden toegestaan. Voor het Park en de KerstFair geldt een opruimplicht voor de uitwerpselen van de hond. Vergeet dus niet uw ‘doggybags’ mee te nemen!
Als bezoeker kun je parkeren op de ‘Keizerswei’. Deze weide is gelegen tegen over de ingang/ poortgebouw van Huis Doorn. Volg hiervoor de P Borden en de instructies van eventuele verkeersregelaars. Het parkeren wordt begeleid door scouting ‘Thorheimgroep’ Doorn. Voor het parkeren wordt € 2,– per auto gerekend.De inkomsten van het parkeren komen geheel ten goede aan de Stichting tot beheer Huis Doorn.
Navigatie adres routeplanner: Langbroekerweg 10, Doorn

Openbaar vervoer
NS- station driebergen-Zeist:

  • Buslijn 50; uitstappen ‘centrum Doorn’
  • Buslijn 56; uitstappen bij ‘Huis Doorn’
    Of plan uw reis met het openbaar vervoer met behulp van www.9292ov.nl

Rolstoelgebruikers
Museum Huis Doorn is helaas niet rolstoel toegankelijk. Het Paviljoen is wél rolstoel toegankelijk. Daar is ook een invalidentoilet aanwezig. Op Het landgoed en de KerstFair zijn alle paden en wegen rolstoelvriendelijk. Echter niet alle stands zijn toegankelijk door hoge drempels.

 

Veel plezier!

 

 

You must be logged in to post a comment