Kunst en Antiek Weekend Naarden – 25 t/m 28 januari 2018

Van 25 t/m 28 januari 2018 opent de imposante Grote Kerk van Naarden-Vesting weer haar deuren voor de exclusieve Kunst & Antiek beurs. Speciale aandacht gaat dit jaar naar het thema ‘Dit is Holland’. De meer dan 65 exposanten tonen naast hun vaste collectie o.a. Hollandse Meesters, Hollands Zilver, Hollandse meubelen, schilderijen met Hollandse luchten, Hollandse tulpenvazen, Hollandse glaskunst, Hollands juwelenontwerp, Hollandse kunstenaars, etc. Kortom ‘Hollandsch Glorie’ in Naarden!
Al meer dan 20 jaar is het Kunst & Antiek Weekend dé beurs waar een grote diversiteit aan oude, moderne en hedendaagse kunst wordt aangeboden. De sfeervolle kunstbeurs in Naarden staat bij een groot publiek bekend als de leukste Kunst & Antiek beurs van Nederland. Alle gepresenteerde kunstobjecten worden op voorhand door een team van experts beoordeeld op echtheid en kwaliteit alvorens de deuren voor het publiek te openen. Hierdoor bent u als koper verzekerd van authenticiteit en kwaliteit.

Kunst & Antiek Weekend Naarden in het kort

Data:                Woensdag 24 januari Private View van 16 tot 21 uur (pers en genodigden)
Donderdag 25 t/m zondag 28 januari 2017 van 11 tot 18 uur
Vrijdag 27 januari open tot 21.30 uur
Locatie:            De Grote Kerk Naarden-Vesting
Entree:             € 14,– p.p. met kortingsbon of online voorverkoop
€ 16,50 p.p. aan de kassa
Parkeren:         Voldoende gratis parkeergelegenheid & gratis luxe shuttle service
Internet:          www.kunstenantiekweekend.nl

4 Eeuwen Hollandse Schilderkunst
Speciaal voor deze ‘Dit is Holland’ beurseditie heeft de bekende TV-kunstexpert Willem de Winter (Kunsthandel E.J. Wisselingh & Co.) een mini-expositie samengesteld. Deze toont de ontwikkeling in de Hollandse schilderkunst, van de bekende oude meesters tot opvallende hedendaagse schilders via o.a. de Romantiek, Haagse school, het Impressionisme en de Modernisten. Bij dit overzicht van 4 eeuwen schilderkunst geeft Willem de Winter dagelijks korte introducties. Meer informatie over de tijden via www.kunstenantiekweekend.nl

 

Beeldmerk van Hollandse Grootmeester
Traditiegetrouw kiest het Kunst & Antiek Weekend Naarden ieder jaar een ander, dragend beeldmerk. Dit jaar is gekozen voor ‘Bloemstilleven met Tulpenvaas’ (olieverf op paneel). Dit grote werk van Roman Reisinger is maar liefst 170 x 100 cm groot en past perfect bij het thema ‘Dit is Holland’. Roman Reisinger (14-12-1970) maakt authentieke stillevens die vaak een sfeer van een ver verleden ademen. De voorwerpen die hij schildert worden waarachtig geschilderd en hebben meestal raakvlakken met de natuur. Roman past in zijn werken de schilderkunst van de 17e -eeuwse oudhollandse meesters toe.

Gratis rondleidingen
Het publiek wordt dagelijks getrakteerd op inspirerende rondleidingen. Zo neemt o.a. de bekende expert Frederik Baerveldt (bekend van ‘Cash op zolder’) de bezoeker in speurtocht mee langs de mooiste objecten rond het thema ‘Dit is Holland’. Meer informatie over de rondleidingen via www.kunstenantiekweekend.nl

Arrangementen
‘Naarden Complet’ arrangement. Begin uw dag goed in Naarden met het Naarden Complet arrangement. Entree inclusief espressokoffie & warm Hollands appelgebak voor € 19,– i.p.v. € 23,– p.p. Dit arrangement wordt geserveerd in de beursbrasserie in het koor van de Grote Kerk Naarden. Te boeken online via www.kunstenantiekweekend.nl

‘Friday Night Special’
Traditioneel is de vrijdagavond tijdens het Kunst & Antiek Weekend extra feestelijk ingericht. Naast de muzikale omlijsting door het huisduo ‘De Gasten’ krijgt iedere bezoeker bij binnenkomst een feestelijk glaasje geserveerd. Bovendien wordt er deze avond een overheerlijk dinerbuffet in de beursbrasserie geserveerd. Dinerbuffet € 17,50 p.p., reserveren niet nodig. De Friday Night Special is op vrijdagavond 26 januari 2018 na 17 uur.

Vesting Lounge Naarden
Maak uw bezoek aan het Kunst & Antiek Weekend Naarden compleet met een drankje en een hapje in de sfeervolle recent geopende Vesting Lounge van het Vesting Hotel. Dit kleinschalige boutiquehotel is gevestigd direct tegenover de Grote Kerk in het voormalige stadsarchief.
Meer informatie en reserveren via www.vestinghotel.nl

 

 

 

 

You must be logged in to post a comment