Lekker overnachten tijdens de Silvretta Classic 05 – 07 juli 2018

Wellicht heeft u zin om met uw klassieker nog in te schrijven voor de prachtige Silvretta Classic rally in Oostenrijk, van 5 tot en met 7 juli. Maar het kan ook zijn dat u alleen wilt gaan kijken of dat nog een lekker hotel zoekt voor een paar dagen bij de start- en finishplaats. In alle gevallen wijzen wij u graag op de appartementen van Laijola in Voralberg van ClassyLife-relatie Thobias Ubbens. Een aantal deelnemende équipes overnacht er al, omdat het een topplek is en omdat er een parkeergarage is. Laijola staat ook op de officiële accomodatielijst van de organisator. Het evenement vindt voor de eenentwintigste keer plaats (sinds 1998) en brengt klassieke droomauto’s naar een droomevenement op, inderdaad, een droomlocatie. Inschrijving is overigens alleen nog mogelijk in de zogeheten Sanduhrklasse.

Aan Laijola in Voralberg hebben wij eerder aandacht besteed, omdat het een mooie plek is en omdat wij graag Nederlands ondernemerschap ‘in den vreemde’ ondersteunen. Als het tenminste aan de ClassyLife kwaliteitseisen voldoet, dus hoge kwaliteit voor een redelijke prijs. De appartementen zijn gesitueerd in Gaschurn-Partene, aan de voet van de Silvretta Hochalpenstrasse.

Thobias geeft u als lezer van ClassyLife bij inschrijving voor 1 juni, 10% korting op de tarieven, mits er uiteraard nog ruimte is. Even aangeven dat u op ClassyLife hierover las, en dan komt het helemaal goed. De foto’s geven een beeld van de sfeer. Het is er leuk als u graag kortstondig de geur van benzine snuift, maar ook als u de voorkeur geeft aan pure Oostenrijkse berglucht!
Meer informatie op https://event.motorpresse.de/rallyes/silvretta-classic/22547 en op https://www.appart-laijola.eu/nl/

You must be logged in to post a comment