Zondag 21 mei: doe mee aan de Barcode Car Challenge for Life!

Trouwe lezers/bezoekers van ClassyLife kan het onmogelijk ontgaan zijn dat wij van harte de evenementen van de Stichting Barcode for Life ondersteunen en promoten. Met name de Barcode Car Challenge for Life, dit jaar op zondag 21 mei, maar ook de uitdagende Barcode Stelvio for Life op 2 september. Met beide evenementen wordt geld ingezameld voor het DNA kankeronderzoek door het Center for Personalized Cancer Treatment (CPCT) en de daaraan geliëerde Hartwig Medical Foundation, beide in Amsterdam. Dit onderzoek wordt mondiaal gezien als een van de meest veelbelovende om mensen met kanker te genezen of nog zoveel mogelijk goede jaren te bezorgen, bij een zo beperkt mogelijke medische belasting. Daar is veel geld voor nodig en de Stichting bemoeit zich intensief om met louter vrijwilligers en met een strikt 0% strijkstokbeleid dat te realiseren. Vorig jaar leverde alleen de Stelvio for Life als een van de meest succesvolle goede doelen-acties in ons land een half miljoen euro op en de drie voorgaande Car Challenges waren goed voor een opbrengst van ruim anderhalve ton. Indrukwekkend!

Zondag 21 mei wordt dus de vierde Barcode Car Challenge for Life georganiseerd en eigenlijk is dit een dringende oproep aan u om mee te doen. Zoals bij veel ‘goede doelen rally’s’ wordt er vaak ingeschreven door teams met een leuke klassieke auto. Maar bij de ‘Car Challenge’ kunnen ook moderne auto’s aan de start komen. Een fraaie auto meenemen is fijn, maar met zoveel mogelijk leuke mensen een prachtdag beleven en een hoge opbrengst realiseren is nog beter. En weet u, wij krijgen of hebben allemaal te maken met de gevolgen van kanker in onze omgeving, dus hoe geweldig is het dan om én een topdag te hebben én een serieuze bijdrage te kunnen leveren aan de best denkbare behandeling van kanker?

Er kunnen maximaal 75 équipes deelnemen aan de Barcode Car Challenge. Bas van Werven verwoordt het in deze korte video als volgt: https://www.youtube.com/watch?v=hRAXG9o2naU&feature=youtu.be

 

Er wordt zondagmorgen 21 mei gestart bij Porsche Centrum Gelderland in Heteren.

 

De lunch vindt plaats bij de prachtige Hunting Lodge in Rozendaal.

en de finish en het diner zijn bij Landgoed Rhederoord in De Steeg.

Voor de rit, uitgezet en georganiseerd door www.octanemagazine.nl , kan al naar gelang van uw ervaring worden ingeschreven in drie klassen. Leden van JCI Amsterdam Zuid zorgen voor een vlekkeloze organisatie en het zal u werkelijk aan niets ontbreken. Elke eurocent aan inschrijfgeld (goed doel, dus nog fiscaal aftrekbaar ook) en de opbrengst van de loterij rond de prijsuitreiking gaat naar de Stichting Barcode for Life.

Ook als u helemaal geen ervaring heeft met zo’n rit is dat geen enkele belemmering. U schrijft gewoon in voor de Toerklasse, u ontvangt een superfraai en duidelijk routeboek en iedereen zal u willen helpen. Dit is echt DE gelegenheid om eens met zo’n evenement mee te doen en om de smaak te pakken te krijgen. En als gememoreerd, feitelijk elke auto is welkom. Dus check uw agenda, vraag uw partner, vriend, vriendin, hulpverloofde of wie dan ook en schrijf in, via www.barcodecarchallengeforlife.nl.

Wel zin om mee te doen, maar geen auto? Dan helpen wij u met het vinden van een auto. Onze relatie http://www.tachyon-motorsport.nl/p/22/980/mo87-cg16|18=980/1970-alfa-romeo-giulia-super-taar verhuurt speciaal voor evenementen een formidabele Alfa Romeo Giulia Super.

En mocht u dat interesseren: ClassyLife neemt deel met een spectaculaire elektrisch aangedreven Fisker Karma en u kunt een plaats als navigator ‘kopen’ tegen betaling van EUR 500,- incl. BTW aan de Stichting. Als u daarvoor belangstelling heeft, reageert u dan spoedig rechtstreeks naar info@classylife.nl.

Kortom, doe mee en als u onverhoopt niet kunt, doe ons dan een enorm plezier en stimuleer vrienden en familie om in te schrijven. Want er worden zulke indrukwekkende resultaten met DNA kankeronderzoek geboekt dat wij daar met z’n allen graag een enorme ‘boost’ aan geven! En het wordt een prachtdag bovendien!

 

You must be logged in to post a comment