Reismagazine Wideoyster #1 gelanceerd

Alleen hoogwaardige longread reisverhalen met de beste fotografie en video. Dat is wat je vanaf nu kunt vinden in het nieuw gelanceerde online kwartaalmagazine Wideoyster, een samenwerkingsverband van onafhankelijke reisjournalisten en fotografen.


Sommigen kennen www.wideoyster.nl al. Tot voor kort was het een ‘gewone’ website waar de liefhebber van het betere reisverhaal en dito fotografie wekelijks terecht kon voor een nieuw verhaal. “Eind december hebben we het roer omgegooid,” zegt hoofdredacteur en creative director Marco Barneveld. “We zijn toen, samen met een digitale partner, een intensieve mailcampagne begonnen waarin we de vraag hebben neergelegd of men gratis abonnee wilde worden van een hoogwaardig online kwartaalmagazine vol kwaliteitsjournalistiek. Die campagne is extreem succesvol geweest en heeft, voordat de eerste editie van het magazine uitkwam, al meer dan 120.000 digitale abonnees opgeleverd in Nederland en België. Ondertussen zijn we gaan bouwen aan een digitale vertaling van een papieren tijdschrift. Het resultaat is nu gelanceerd.”

Wideoyster Magazine verschijnt dit jaar nog 3 keer, rond eind juni, september en december, en is tevens beschikbaar in het Engels. Gratis, en een bron van inspiratie en ontspanning. Mooier kan een mens het niet hebben, toch? Zie www.wideoyster.nl en https://www.facebook.com/wideoyster/

You must be logged in to post a comment