Nieuwe ClassyLife partner: Departures

vakantieSchermafbeelding 2015-03-25 om 18.10.12

U bent niet standaard. Dus als wij bij ClassyLife over reizen schrijven, gaat het nooit om standaard reizen of standaard reisorganisaties. Misschien heeft u weleens zin in een zonnige all-inclusive, maar dan niet op een locatie waar tout Nederland verblijft. En als u echt iets bijzonders wilt, dan wilt u maatwerk. Wij hebben nu een reispartner gevonden die u dat kan bieden, een gepassioneerde specialist in 4- en 5-sterrenreizen. In vakanties à la carte, met alle denkbare zekerheden. U moet er immers zonder nadenken van uit kunnen gaan dat werkelijk alles goed geregeld en safe is. Departures in Veldhoven, het bureau van Monique de Vos, geeft u en ons die zekerheid. Zij is al een groot aantal jaren gespecialiseerd in reizen en vakanties op hoog niveau en zij organiseert vakanties voor cliënten in het hele land. Daarover zegt zij: ‘Wij stellen onze klanten centraal, niet het aanbod. Dat noemen wij comfort à la carte. U als klant wilt geen fata morgana’s, maar pareltjes. Sublieme welnessoorden, verlaten eilanden, privé-villa’s, cruiseschepen, golfresorts, safarilodges, guesthouses of boetiekhotels. In een bruisende omgeving of juist in rust en sereniteit, waar je alleen de zee hoort ruisen of een strand vindt waar je kinderen veilig zijn. Een droomreis is een reis waarbij alles klopt. De mensen, het weer, het eten. Het hotel, het uitzicht, de natuur en de cultuur. Het bruisende of de stilte. Het klopt als het je verbaast of ontroert. Als je intens kunt genieten. Departures (her)kent dromen en zet zich met hart en ziel in om die te realiseren. Wij zijn een persoonlijke reisplanner en matchmaker. Door goed te luisteren en gericht te vragen, achterhalen we die wensen en dromen. Dat is onze drijfveer. We bieden luxe en gemak zonder dat je hoeft te zoeken. Door onze onafhankelijkheid inspireren en adviseren we onze klanten oprecht. Hun droomreis is ónze passie.’

Wat ons bij ClassyLife aanspreekt is dat Departures inderdaad geen dertien in een dozijn reisbureau is, maar een persoonlijke reisplanner met een scherp oor voor de wensen en verlangens van klanten. Eén die bovendien flink aan de weg timmert en daardoor dingen voor elkaar krijgt die u voor onmogelijk houdt. Monique: ‘Wij zijn best een tikkeltje eigenwijs en eigenzinnig. Uw wensen zijn leidend, maar we praten u gerust een locati uit het hoofd als wij denken dat die afbreuk doet aan uw verwachtingen. Wij gaan nu eenmaal niet voor uw glimlach maar voor uw brede grijns. Wij zijn echt een gepassioneerde – onafhankelijke – specialist in 4- en 5-sterrenreizen. We hebben direct contact met touroperators, luchtvaartmaatschappijen en hotels. In binnen- en buitenland. We denken groot, maar maken verschil in het kleine. Wij delen uw passie voor droomreizen en kennen de mooiste plekken op aarde. We vertellen u waar de zon opgaat in kleuren waarvan wij eerder niet wisten dat ze bestonden. We weten waar de omgeving betoverend is, de service grenzeloos en de mogelijkheden haast onbeperkt. Bij Departures begint zorgeloosheid bij het eerste gesprek. Op een moment dat u past, ook buiten kantooruren. Wij ontwerpen, regisseren en organiseren uw reis op maat. Omdat u méér wilt. Meer luxe en comfort, meer ontspanning en verrassing. Meer zien en beleven. Departures inschakelen betekent geen online keuzestress. Daar is uw tijd te kostbaar voor. We geven objectief reisadvies tegen tarieven die niet hoger liggen dan die van reguliere reisbureaus en internetaanbieders. Pret/prijsgarantie noemen we dat. Exclusief is voor ons namelijk niet synoniem aan onbetaalbaar of excentriek. Het onderstaande werd over ons gezegd door cliënten. Zeker, wij zitten in Veldhoven en dat is vaak even rijden. Maar dat is goed bestede tijd, omdat de vakanties die wij voor onze cliënten bedenken echt onvergetelijk zijn. Daarom zien we eigenlijk ook nooit klanten vertrekken, er komen er alleen maar bij.’

Op www.departures.nl vindt u meer informatie. Voel u als ClassyLife-lezer vrij om Monique de Vos te bellen en uw wensen met haar te bespreken. Wij zullen, ook op onze Facebook-pagina (classylifemagazine) geregeld aandacht aan activiteiten van Departures wijden en wij gaan proberen u af en toe met speciale ClassyLife-aanbiedingen te verrassen. Noteer de gegevens van Departures; u gaat er plezier van hebben!

Enkele quotes:

“Het belangrijkste bij het regelen van een reis met je gezin is dat je het gevoel krijgt dat er goed naar je wensen wordt geluisterd. Als drukbezet mens heb je simpelweg te weinig tijd om alles zelf uit te zoeken om er zeker van te zijn dat je vakantie top zal zijn, zonder je zorgen te maken of alles wel goed geregeld is. Daarvoor is de tijd met je gezin te kostbaar. Daarom gaan wij met Monique in zee. Zij luistert, begrijpt en weet de beste spots te vinden. Daarnaast geeft ze je het gevoel dat de reis speciaal voor ons is samengesteld, en dat is ook zo! Kortom, service, persoonlijke aandacht en kwaliteit gaan hand in hand waardoor je echt onbezorgd op reis gaat.”

Peter Wennink

“Monique is een gedreven vakvrouw die voor haar klanten door het vuur gaat. Als Club Med & Departures werken we met veel plezier samen. Monique heeft al enorm veel van onze Clubdorpen gezien en weet elke klant naar het juiste Clubdorp te adviseren. Zij is als Club Med Expert altijd als eerste op de hoogte van de noviteiten en nieuwe ontwikkelingen. Monique is iemand die u met een gerust hart kunt inschakelen voor de (Club Med) vakantie van uw dromen.”

Dries Tack directeur Benelux Club Med

“Een echte vakvrouw Monique! Onomwonden, helder en recht door zee, erg fijn om met haar te werken. Monique verstaat haar vak en weet wat haar klanten beweegt, dat is prettig samenwerken in de verkoop van onze wellness- en kuurreizen.”

Marleen van Griensven, directrice Puurenkuur

Dit  filmpje toont een van de bestemmingen van Departures:https://www.youtube.com/watch?v=hlPR0CZaahk#t=23

Schermafbeelding 2015-03-25 om 18.18.24mam_minin

Monique de Vos

You must be logged in to post a comment