Salon Residence van 28 september t/m 1 oktober in museum Singer Laren

Als u van bijzondere interieurs, hoge kwaliteit en veel creativiteit en allure houdt, staan de dagen van 28 september tot en met 1 oktiver al met rood in uw agenda. Het woon- en lifestylemagazine Residence organiseert dan wat het zelf noemt hét interieurevenement van het jaar! Het vernieuwde museum Singer Laren wordt dan getransformeerd tot een magisch boutique hotel. 18 Toonaangevende interior designers richten op geheel eigen wijze een ruimte in. Salon Residence 2017 zorgt voor vier dagen ultieme interieurinspiratie met een prominente rol voor de Kamer van de Toekomst.

30 jaar Residence
Hoofdredacteur Miluska van ’t Lam: “Na de succesvolle editie van 2015, waar 11.000 interieur- en kunstliefhebbers op afkwamen, komt woonmagazine Residence dit jaar opnieuw tot leven tijdens Salon Residence. Met het evenement willen we het ambacht van de interior designer zichtbaar maken en het 30-jarig jubileum van het magazine op feestelijke wijze vieren.”

Hotels zijn het visitekaartje van interior designers geworden en inspireren meer dan ooit voor ons eigen interieur. We slapen er niet alleen, maar loungen er, laten onze smaakpapillen strelen en komen tot rust in de spa. Het Singer Laren is het decor van de hotelbeleving anno nu. In het nieuwe theater delen grote namen en jong talent hun kennis over interieur, kunst, design en fotografie.

Voor een verblijf in het boutique hotel heeft Residence culinaire verrassingen, masterclasses, boeklanceringen en interviews op het programma staan, met namen als Tricia Guild, Pierre Frey en Marcel Wanders. De internationaal vermaarde Elephant Parade strijkt neer in Laren en de beurs Maison&Objet uit Parijs geeft tijdens de professionalsdag een exclusieve trendpresentatie.

Inspirerende kamers
Van minimalistische hotelsuite en tijdloze lobby tot glamorous cocktailbar, seventies bibliotheek en intiem home office. In het boutique hotel heeft elke interior designer in samenwerking met de mooiste merken en kunstgaleries een ruimte ontworpen met een eigen, inspirerende stijl. Ook is er een hotelshop met interieuraccessoires. Wat u er ziet gaat u ongetwijfeld inspireren om in uw eigen huis van alles en nog wat aan te passen.

18 top interior designers
De deelnemende interior designers zijn smaakmakers pur sang: Brecht Murré Atelier, Clairz Interior Design, Decoration Empire, Eveline Interieur, Framework Studio, HIP Studio, Judith van Mourik, Kate Hume, Kees Marcelis, Linda Lagrand, RA. Studio, Remy Meijers, Robert Kolenik, Roelfien Vos, Ruud van Oosterhout, Stock Interiors, Studio Mariska Jagt en Wolterinck Laren.  Robert Kolenik heeft de Kamer van de Toekomst ontworpen om te laten zien dat duurzaam design perfect hand in hand gaat met comfort en stijl. Van fijnstofvrije lucht en de juiste temperatuur tot een interactieve badkamerspiegel en noviteiten voor een optimale persoonlijke balans. Een digitale private butler kan zelfs de verlichting, muziek en geur selecteren.

Kortom, het wordt fraai, exclusief en voor de echte liefhebbers onder u om niet te missen. Veel van wat u er gaat zien zal waarschijnlijk kostbaarder zijn dan waar wij in ClassyLife normaliter aandacht aan besteden, maar zo af en toe mogen u en wij weleens uit de band springen, niet? Bovendien mogen wij zeker weleens stilstaan bij Residence, een magazine, een instituut haast, dat in die 30 jaar onnoemelijk veel voor de stijl en kwaliteit van wonen in Nederland heeft gedaan. Meer informatie op www.salonresidence.nl.

 

You must be logged in to post a comment