Wij hebben al eerder aandacht besteed aan www.localhideaways.com, de reis- en accommodatiewebsite van Esther van Onna, die door haar kwaliteit en authenticiteit steeds meer aandacht trekt, ook in andere media. Esther heeft een ‘reis-tik’ en zoekt altijd speciale adresjes, die ze vervolgens graag met anderen deelt. Toen wij een paar jaar geleden over Local Hideaways hoorden, was de eerste reactie ‘dat is precies iets voor ClassyLife’. Maar voor Esther was dat te vroeg, ze was toen nog niet aan het delen van ‘haar’ adressen toe. Inmiddels is dat dus anders. Sterker nog, ze maakte een prachtig Local Hideaways 2017 Lookbook dat ze plaatste en deelt op www.issuu.com, de website voor unieke magazines. Er staan meer dan honderd Local Hideaways in zestien verschillende landen en in alle prijsklassen in vermeld… allemaal accommodaties met een ziel! Het is Esthers kerstcadeautje, dat wij graag met u delen. >>

Wij hebben al eerder aandacht besteed aan www.localhideaways.com, de reis- en accommodatiewebsite van Esther van Onna, die door haar kwaliteit en authenticiteit steeds meer aandacht trekt, ook in andere media. Esther heeft een ‘reis-tik’ en zoekt altijd speciale adresjes, die ze vervolgens graag met anderen deelt. Zoals ze zelf zegt: “Je kan wel spreken van een uit de hand gelopen hobby, want wie vraagt er nou in een hotel voor het uitchecken of ze de andere kamers ook nog even mag zien? En nu ik een man en kinderen heb, maken zij ook deel uit van het researchteam. Vrienden verklaren mij voor gek over de hoeveelheid tijd die ik steek in het zoeken naar het ultieme vakantieadres. Maar tegelijkertijd weten ze mij te vinden als zij zelf hun vakantie plannen. Na mijn bezoek aan Lakaz Chamarel op Mauritius een paar jaar geleden, wist ik het zeker: het was de hoogste tijd om hier iets mee te doen. Hun motto “Keep it secret, only tell it to your good friends!” was precies wat ik bedoelde. Alle puzzelstukjes vielen ineens op z’n plaats.”

Zo ontstond Local Hideaways: authentieke, kleinschalige, unieke en ongewone adressen om te overnachten, wereldwijd. Bijzondere plekjes die je eigenlijk voor jezelf wilt houden, omdat je niet wilt dat iedereen hier naartoe gaat. Maar goed, hoe vaak keer je terug naar dezelfde plek? Daarom besloot Esther om haar favoriete adressen toch te gaan delen. Haar website helpt je bij het vinden van dat perfecte adresje. Alles heeft zij zelf bezocht: gegarandeerd een local hideaway! Het enige dat je nog hoeft te doen is boeken en genieten!

Toen wij een paar jaar geleden over Local Hideaways hoorden, was de eerste reactie ‘dat is precies iets voor ClassyLife’. Maar voor Esther was dat te vroeg, ze was toen nog niet aan het delen van ‘haar’ adressen toe. Inmiddels is dat dus anders. Sterker nog, ze maakte een prachtig Local Hideaways 2017 Lookbook dat ze plaatste en deelt op www.issuu.com, de website voor unieke magazines. Er staan meer dan honderd Local Hideaways in zestien verschillende landen en in alle prijsklassen in vermeld… allemaal accommodaties met een ziel! Het is Esthers kerstcadeautje, dat wij graag met u delen. Als u op www.issuu.com de zoekterm Local Hideaways invoert, krijgt u het lookbook te zien, kunt u heerlijk bladeren, wedromen en kiezen. Veel plezier!

Leave a Comment