Als je denkt aan een nieuwe look, heb je misschien in eerste instantie iets met nieuwe kleding of leuke nieuwe accessoires in gedachten. Helemaal top natuurlijk, maar als je niet happy bent met je lichaam, dan straal je dat ook niet uit. Som moet je iets groter denken om ervoor te zorgen dat je eruit ziet zoals je graag zou willen. Een goed gevoel van eigenwaarde is essentieel om je gelukkig te voelen. Als je niet tevreden bent over je looks, is het tijd om daar iets aan te veranderen. Vooral wanneer je merkt dat het van invloed is op je mentale welzijn. Hieronder drie tips die een overweging waard zijn!

Een cupmaatje meer

bh-dame

De omvang van de borsten is toch wel een behoorlijk punt van aandacht voor de vrouw. Maar liefst een derde van alle vrouwen in ons land denkt wel eens na over plastische chirurgie als optie om iets aan de vorm van de borsten te veranderen. Wanneer je kiest voor een borstvergroting, is het zaak om erop te letten dat de behandeling uitgevoerd wordt door ervaren chirurgen en dat gebruik wordt gemaakt van veilige implantaten van hoge kwaliteit.

Weg met die rimpels

Ouderdom komt met gebreken, zo luidt een bekend gezegde. Maar de ouderdomskenmerken in het gelaat kunnen we tegenwoordig voor een belangrijk deel laten wegwerken door een facelift te laten uitvoeren. Deze operatieve ingreep herstelt de contouren van de wangen, kaaklijn en hals. Hiervoor wordt een combinatie van technieken gebruikt. Als je deze behandeling niet laat uitvoeren, zal de huid steeds minder elastisch worden zullen de wangen gaan hangen, de wallen onder de ogen groeien en de rimpels talrijker worden.

Vet laten verwijderen

man-zittend-zwarte-kleding

Ben je wat dikker dan je eigenlijk zou willen zijn? Lukt het niet om door aanpassingen in het voedingspatroon en meer bewegen het overtollige vet te laten verdwijnen? Dan kan liposuctie een goede oplossing zijn. Zowel mannen als vrouwen kunnen voor deze behandeling kiezen. Bij vrouwen hoopt overtollig lichaamsvet zich vaak op rond de heupen, bovenbenen, buik en bovenarmen. Mannen hebben het meer in de buik, maag, flanken en halsstreek. Een liposuctie is een behandeling waarbij het vet verwijderd wordt en tegelijk de contouren van je lichaam gecorrigeerd worden. Het is dan natuurlijk wel zaak om ook na de behandeling gezond te blijven leven, zodat het effect van blijvende aard is.

Leave a Comment