Iedereen heeft weleens dat je geen idee hebt wat je als cadeau moet geven. Er is zoveel keus en vooral als de ontvanger geen verlanglijstje heeft opgegeven kan het erg moeilijk zijn. Ben je op zoek naar cadeau ideeën voor als je even niet weet wat je moet geven? Wij geven je 5 tips voor cadeaus die altijd goed zijn.

1. Lunch of uit eten

avondeten-luxe

Als je niet weet wat je moet geven, maar je wil wel een persoonlijk cadeau geven, dan kan je de ander bijvoorbeeld meenemen om te lunchen of om uit eten te gaan. Schrijf de uitnodiging hiervoor op een leuke verjaardagskaart en je hebt een cadeau wat voor jullie allebei leuk is! Zo kan je lekker bijpraten, wat altijd gezellig is!

2. Uitje

Wanneer je iets meer te besteden hebt, kan je de ander ook meenemen om een wat groter uitje te doen. Neem hem of haar mee naar de film, naar een pretpark of zelfs op een weekendje weg! Er zijn originele uitjes in elke prijscategorie, dus er is er altijd wel één die jullie samen kunnen doen wat niet te veel geld kost.

3. Cadeaubon

Met een cadeaubon kan de ontvanger zelf uitkiezen wat zijn/haar cadeau wordt. Je zal dus nooit een foute keuze maken! Veel winkels of uitjes hebben een cadeaubon, dus er zit altijd wat leuks tussen. Denk bijvoorbeeld aan een bon voor kleding, make-up, een restaurant, muziek of de film!

4. Iets lekkers

Heb je iets meer tijd om een cadeau te regelen? Bak dan zelf iets voor de ontvanger. Bak bijvoorbeeld een taart, koekjes of cake. Maar niet iedereen houdt van zoetigheid, dus je kan ook iets gezonds zoals een quiche bakken. Wanneer je iets bakt laat je zien dat je er veel moeite in hebt gestoken!

5. Cadeau versturen

cadeau-gouden-strik

Wil je graag een tastbaar cadeau geven, maar heb je geen tijd om langs te gaan? Dan kan je altijd nog een cadeau op sturen. Kies iets van zijn/haar lijstje, of koop een uniek cadeau met bijvoorbeeld een leuke foto of zijn/haar naam erop. Veel webshops kunnen een cadeau versturen naar een ander adres. Supermakkelijk dus!

Leave a Comment