Steeds meer mensen worden modebewust en willen zichzelf onderscheiden in hun manier van kleden. Accessoires zijn een perfecte manier om een normale outfit onderscheidend te maken van andere. Het zijn de details die het dan extra speciaal maken. Door middel van accessoires geef je een extra indruk af en je kan spelen met de kleuren in de outfit.

Onder accessoires vallen verschillende soorten kledingstukken. Hier gaan we verder op in en proberen we inspiratie mee te geven.

Horloges

person wearing white dress shirt

Horloge zijn natuurlijk één van de bekendste accessoires, maar ook een van de belangrijkste! Een horloge kan de outfit echt helemaal af maken. Horloges zeggen ook vaak iets over de persoon die het draagt, zoek daarom een horloge die goed bij je past. Een voorbeeld van bijvoorbeeld mooie strakke horloges zijn Citizen horloges. Een horloge kan op vele manieren verschillen, denk aan de band (leer, rubber of staal), de wijzerplaat, kleuren, materiaal, etc. Kies er eentje uit die jij het mooiste vind waardoor die ook het beste bij jou past.

Hoofddeksels

Hoofddeksels kunnen erg bepalend zijn in een outfit. Hoofddeksel is een breed begrip voor verschillende kledingstukken zoals petten, mutsen, houden, etc. Vooral voor wanneer je de deur uit gaat kan het een erg leuke toevoeging zijn. Hoofddeksels worden ook steeds weer populairder en vooral een aantal soorten. Zo dragen steeds meer mensen vissershoedjes, baretten en schipperspetten, terwijl deze hoofddeksels al jaren niet meer werden gedragen. We zien dus dat verouderde modellen tegenwoordig helemaal hip zijn! Waarschijnlijk zie jij ze ook steeds vaker terugkomen of heb je er al een! Ook zijn petten en mutsen nog steeds super populair! Zoek een passend kledingstuk voor jou en durf te spelen met kleuren. Er zijn zoveel verschillende soorten waardoor je een uniek kledingstuk kan zoeken en die helemaal jezelf maken.

Sieraden

men's black crew-neck T-shirt

Natuurlijk zijn horloges ook sieraden maar nu bedoelen we echt kettingen, ringen en oorbellen. Sieraden worden altijd al gebruikt om jezelf extra mooi aan te kleden, maar we zien ook hier trends! Sieraden bij mannen worden bijvoorbeeld steeds populairder waar dit nooit zo veel was. Steeds meer mannen kiezen er voor om ringen, kettingen en oorbellen te dragen om ook hun outfit af te maken. Ook komen er steeds meer sieraden op de markt waardoor er voor ieders wat wils is. Het is een fabel dat sieraden persé duur moeten zijn. Op genoeg plekken worden er mooie sieraden aangeboden voor slechts een paar euro. Enkel wanneer je op zoek bent naar sieraden die echte edelmetalen bevatten van merken met een hoge aanzien begin je veel te betalen. Maar sieraden kan je ook zeker aanschaffen met een klein budget! Zorg er voor dat je sieraden kiest die jij mooi vindt en die passen bij je outfit.

Leave a Comment