Of je nu graag iets meer luxe wilt of je wilt gewoon je eigen draai geven aan jouw auto: met de accessoires in dit artikel kom je een heel eind.

Je eigen op maat gemaakte stoelen

auto-stoelen

Als je in jouw auto rijdt, is de houding waarin je zit enorm belangrijk. Je wilt zo comfortabel mogelijk zitten, maar ook weer niet te relaxt, want het is natuurlijk geen hangmat waarin je ligt. Je wilt goed op de weg kunnen letten, maar daarbij niet gehinderd worden door rugpijn of een ander obstakel dat wordt veroorzaakt door je autostoel.

Om die reden zou je kunnen overwegen om andere stoelen in je auto te laten zetten. Er zijn veel verschillende varianten verkrijgbaar, zowel universeel als op maat. Kies je voor persoonlijk ontworpen stoelen, dan betaal je daar natuurlijk ook voor. Maar het is wel een zeer nuttige én comfortabele upgrade van je auto.

De kleur of wrap personaliseren

licht-blauwe-bmw

Mocht je het toch wat saai vinden dat jouw auto precies dezelfde kleurstelling heeft als anderen die hetzelfde type hebben gekocht, dan is daar vrij eenvoudig iets aan te doen. Je kunt hem dan laten overspuiten in een andere kleur of je kiest voor het wrappen van je auto. Daarbij wordt een soort folie over de lak gelegd waarbij je elk design kunt kiezen dat je wilt.

Een wrap is ook erg praktisch wanneer je om de zoveel tijd eens iets anders wilt. Bijvoorbeeld de ene keer een mat zwart uiterlijk voor jouw auto en de andere keer iets in opvallend groen met een racedesign. Je kunt er zelfs een politieauto van maken, maar dat mag alleen niet…

Pas de details aan

Het zijn vaak de kleine dingen die het doen en dat geldt ook voor het personaliseren van je auto. Denk eens aan de perfecte stand waarin je jouw stoel en spiegels altijd hebt staan wanneer je rijdt. Maar het kan ook zijn dat je een lederen hoes om je stuur laat maken, waardoor je veel fijnere grip hebt. Nieuwe vloermatten, eigen bekleding, een hanger aan je binnenspiegel die voor jou iets belangrijks betekent: die persoonlijke touch kan op allerlei manieren!

Nog een extra tip: je weet dat een autoverzekering afsluiten verplicht is, maar als je kostbare accessoires in je auto hebt, is het verstandig om zeker tegen diefstal goed verzekerd te zijn. Kijk dus of je hier een extra aanvullende optie voor kunt kiezen wanneer de basisvoorwaarden niet voldoen.

Leave a Comment