Donderdag 4 april jl verscheen het laatste nummer van de ANWB Waterkampioen. Zelfs mensen die dachten dat het een 1-aprilgrap was, hebben er echt aan moeten geloven: de Waterkampioen is na dit nummer voorbij. De ANWB nam al afscheid van veel magazines die ooit geliefd en befaamd waren, zoals de Autokampioen en nu is ook het instituut Waterkampioen dus historie. Was dat nodig? Naar onze mening niet, al heeft de watersport te kampen met vergrijzing en zijn de overheadkosten van de enorme ANWB voor zo’n magazine te hoog. Dat is op te lossen. Maar enfin, in al hun wijsheid werd besloten met het blad te stoppen. Het team dat er nog voor bleef zorgen dat de Waterkampioen lezenswaardig bleef besloot om te gaan proberen een opvolger uit te brengen, het tijdschrift Deining. U kunt hen vooruit helpen!>>

Toen het leven nog ontspannen en mooi was…


Donderdag 4 april jl verscheen het laatste nummer van de ANWB Waterkampioen. Zelfs mensen die dachten dat het een 1-aprilgrap was, hebben er echt aan moeten geloven: de Waterkampioen is na dit nummer voorbij. De ANWB nam al afscheid van veel magazines die ooit geliefd en befaamd waren, zoals de Autokampioen en nu is ook het instituut Waterkampioen dus historie. Was dat nodig? Naar onze mening niet, al heeft de watersport te kampen met vergrijzing en zijn de overheadkosten van de enorme ANWB voor zo’n magazine te hoog. Dat is op te lossen. Maar enfin, in al hun wijsheid werd besloten met het blad te stoppen. Het team dat er nog voor bleef zorgen dat de Waterkampioen lezenswaardig bleef besloot om te gaan proberen een opvolger uit te brengen, het tijdschrift Deining. U kunt hen vooruit helpen!


Het vaarseizoen is voorzichtig begonnen, er wordt volop geklust in de haven en de eerste boten zijn alweer te water gegaan. De mensen achter Deining melden: het aantal inschrijvers voor Deining Magazine groeit gestaag, maar we zijn er nog niet! Heeft u watersporters in uw buurt die nog niet over Deining gehoord hebben? Vertel ze over het initiatief, des te groter is de kans dat we deze zomer van start gaan. En vertel ze ook over de Win-actie van Ocean Races Academy. Onder de inschrijvers voor Deining Magazine verloten we 3 x 2 opstapplekken op een heuse Volvo Ocean Racer. Alle inschrijvers, nieuwe, maar ook júllie natuurlijk, dingen mee. Bekijk de actie op www.deiningmagazine.nl of op Facebook. En er volgen nog meer win-acties: tickets voor het Maritiem Museum Rotterdam en een dagdeel een demoboot van de Stille Boot in Heeg.

Het zou geweldig zijn als dit blad er komt, er verdwijnen al teveel mooie magazines! Dus inderdaad, wij hebben ons al aangemeld!

Leave a Comment