Een vaatwasser is natuurlijk al een hele vooruitgang ten opzichte van ‘met de hand’ afwassen. Maar ideaal zijn ze bepaald niet altijd: lastig in en uit te ruimen, vaak net niet groot genoeg voor de vaat van een diner met vrienden en lang niet altijd even goed reinigend. Moederbedrijf Electrolux introduceert nu de AEG ComfortLift vaatwasser, de eerste waarbij het onderste rek naar boven getild kan worden voor het makkelijker in- en uitladen. Dankzij het unieke liftsysteem is de ComfortLift vaatwasser efficiënter en gebruiksvriendelijker dan ooit tevoren. aldus de fabrikant.>>

 

Een vaatwasser is natuurlijk al een hele vooruitgang ten opzichte van ‘met de hand’ afwassen. Maar ideaal zijn ze bepaald niet altijd: lastig in en uit te ruimen, vaak net niet groot genoeg voor de vaat van een diner met vrienden en lang niet altijd even goed reinigend. Moederbedrijf Electrolux  introduceert nu de AEG ComfortLift vaatwasser, de eerste waarbij het onderste rek naar boven getild kan worden voor het makkelijker in- en uitladen. Dankzij het unieke liftsysteem is de ComfortLift vaatwasser efficiënter en gebruiksvriendelijker dan ooit tevoren, aldus de fabrikant. Dat grotere comfort zien wij zeker ook. Je kunt hierbij de onderste mand naar boven verplaatsen. De glanzende vaat en het kookgerei worden daardoor tot op een prettige werkhoogte gebracht. Zo kunt u efficiënter uitladen en effectiever inladen.

De ComfortLift vaatwasser heeft bovendien drie lades, een betrouwbare reiniging en een strak, naadloos uiterlijk in harmonie met de rest van de AEG Mastery Range. De speciaal ontworpen Glass Basket met geïntegreerde SoftGrip handvaten is een universeel glazenrek dat in de onderste korf van de vaatwasser past. Het is een extra, waarmee zelfs het meest delicate glaswerk zonder zorgen in de vaatwasser kan. Slim, en als u aan een andere c.q. een nieuwe vaatwasser toe bent, kan deze het comfort in uw keuken flink verhogen.

Leave a Comment