Antony zit in een lastig parket. De Braziliaan wordt beschuldigd van mishandeling door zijn ex-vriendin en is voorlopig niet welkom bij zowel Manchester United als het nationale elftal van Brazilië. Ajax verkocht hem een paar seizoenen geleden nog voor honderd miljoen euro aan The Red Devils en ‘dodged a bullet‘, aldus de Engelsen. Sommigen van hen gebruiken echter andere bewoordingen: ‘Ajax scammed us‘, oftewel: Ajax heeft ons opgelicht!

‘Ajax heeft ons opgelicht met Antony’

“Ik ben iemand die uit het niets kwam”, reageerde Antony onlangs geëmotioneerd op de beschuldigingen. “Iemand die veel moeilijkheden had en ik beleef een van de moeilijkste momenten van mijn leven, namelijk beschuldigd worden van iets dat ik niet heb gedaan. Ik kijk naar mijn moeder, naar mijn familie, en ik zie dat mijn moeder echt weet wie ik ben.”

De buitenspeler vervolgde: “Als ik kijk naar de mensen die mij volgen sinds ik een kind was, en die met mij lijden……

Lees verder bij www.soccernews.nl

Leave a Comment