Ali B stond voor 2022 bekend als één van de beste Nederlandse rappers. Hij heeft Marokkaanse roots en naast rapper was hij ook presentator en cabaretier. Daarnaast was hij samen met zijn ex-vrouw eigenaar van het welbekende artiestenbureau ‘SPEC’, maar in 2022 veranderde dat allemaal. Het schandaal dat is uitgekomen over de Voice of Holland heeft ontzettend veel teweeggebracht en Ali B speelt hier onder andere een ontzettend grote rol in. Hij staat nu uiteraard in een slecht daglicht in de media, maar zijn huwelijk hield door deze situatie ook geen stand meer. Zowel zijn carrière als zijn privéleven zijn compleet omgegooid. Wij zijn benieuwd hoe de vrouw van Ali B na twee jaar na deze situatie terugkijkt!

Waar is Ali B van beschuldigd?

Ali B was sinds 2013 jurylid van The Voice of Holland en hij was later ook te zien in de Voice Kids. In 2022 werd er in de welbekende YouTube-serie BOOS naar buiten gebracht door slachtoffers dat Ali B seksueel grensoverschrijdend gedrag heeft verricht tegenover hen. Hij was niet de enige, Marco Borsato en Jeroen Rietbergen zijn ook beschuldigd. Ali B heeft in totaal drie aangiftes gekregen. Hierbij gaat het om aanranding en verkrachting. De verkrachting is gebeurd bij één van de deelnemers van The Voice of Holland. De vrouw was destijds een meisje van 18 jaar. In de aflevering van BOOS vertelt ze dat de verkrachting heeft plaatsgevonden toen ze een rondleiding kreeg in zijn studio. Toen ze op een bankje ging zitten begon hij haar te zoenen. Doordat ze schrok verstijfde ze en toen werd ze verkracht: ‘Ik voelde dat hij zo machtig was, dat ik dacht: wat jij wil, moet nu gebeuren. Dus ik liet over me heen komen wat hij van plan was met mij’. Hij is sinds dit jaar vervolgd en het Openbaar Ministerie wil een onvoorwaardelijke gevangenisstraf opleggen van drie jaar. Hij staat nu terecht voor twee verkrachtingen en twee aanrandingen van drie vrouwen.

Hoe denkt Breghje Kommers nu over de situatie?

Breghje Kommers is de ex-vrouw van Ali B. Ze trouwden in 2006, maar in 2023 kwam er een einde aan hun huwelijk. Ze hebben samen drie zoons gekregen die Omar, Amin en Nouri heten. Maar ze was meer dan de vrouw en de moeder van zijn kinderen. Ze heeft namelijk een grote rol gespeeld in het succes van Ali B en andere grote Nederlandse artiesten, zoals Boef en Femke Louise. Breghje heeft haar managementbureau SPEC opgericht in 2000. Ondanks dat ze dus veel voor Nederlandse artiesten betekent, staat ze bewust volledig buiten de schijnwerpers. Ze heeft zich dus niet uitgesproken over de situatie, maar dat ze na vijftien jaar gescheiden zijn zegt al genoeg over hoe ze in de situatie staat. Ze zijn dus beide hun eigen kant opgegaan, maar ze hebben wel besloten om naast elkaar te wonen in Almere. Het huis waarin ze nu woont hadden ze ook samen gekocht voor 47.000 euro. De reden waarom ze nu buren zijn is, zodat de kinderen niet merken dat hun ouders niet meer slapen op één bed.

Leave a Comment