Holly Mae Brood (geboren op 25 november 1994) is een Nederlandse actrice, zangeres en danseres die indrukwekkend werk heeft verricht in de filmindustrie. Ze is de dochter van de Nederlandse muzikant Hermanus Brood die in 2002 zelfmoord pleegde door van een hoteldak te springen.

Op haar zesde begon haar carrière als danseres, en in 2014 deed ze mee aan “Holland’s Next Top Model,” waarna haar carrière nieuwe hoogten bereikte. Ze betrad de filmindustrie in 2016 met de film “Sneekweek,” een komische horrorthriller waarin haar rol Lisa was.

In 2022 belandde Brood in de schijnwerpers nadat ze verscheen in de misdaadthriller “The Takeover” van Annemarie van de Mond. In deze film wordt Holly door de filmmaker uitgekozen om samen te werken met artiesten als Frank Lammers, Susan Radder, Rae Varela, Jenny Hsia, Geza Weisz en Walid Benmbarek.

Hoe oud is Holly Mae Brood?

Op 25 november 1994 werd Holly Mae Brood (28 jaar) geboren in Amsterdam, Nederland, bij haar vader, Herman Brood en Xandra Jansen. De jeugd voor Mae en haar zusje Lola Pop was zwaar, want hun vader was een wrak, ondanks dat hij een rockster was. Herman was een drugsverslaafde die met behulp van een afkickprogramma probeerde de slechte gewoonten achter zich te laten, maar dat mislukte.

Haar vader Herman was erg depressief vanwege het mislukken van zijn afkickprogramma, en op 11 juli 2001 maakte hij een eind aan zijn leven door van het dak van het Hilton Hotel in Amsterdam te springen, waarbij hij een briefje achterliet met de tekst: “Pary on. Ik zie je nog wel.”

Brood danst professioneel sinds haar zesde; ze was actief als danseres op het Junior Songfestival. In 2006 deed ze mee aan Kinderen voor Kinderen en zong ze “De coolste DJ,” en vanwege haar populariteit kreeg ze een belangrijke rol in “Ciske de Rat.”

Nadat ze nog een paar theatershows had gedaan, besloot ze het acteren opzij te zetten en zich op haar studie te richten, hoewel ze de danslessen van Lucia Marthas bleef volgen.

De acteercarrière van Holly Mae Brood

Zestien jaar lang trainde Mae om danseres te worden, omdat dat haar droom was, maar toen ze de kans kreeg om voor “Sneekweek” en “Nieuwe Tijden” te werken, aarzelde ze niet en omarmde de kans.

Haar deelname als deelneemster aan “It Takes 2” versterkte haar populariteit en daarna mocht ze nog in een paar reality/gameshows verschijnen, zoals “Ik hou van Holland,” “De jongens tegen de meisjes,” en “Van der Vorst ziet sterre.” In 2018 won ze seizoen 4 van de dansshow “Dance Dance Dance,” waar hij Kroon als partner had.

Aan de ene kant verdiende Holly bekendheid in de tv-industrie haar carrière in de big screen industrie ging ook goed. Ze werkte in back-to-back hits als “Vicious,” “All You Need Is Love,” “Men from Mars,” “Bella Donna’s,” en “Foodies.”

Wie is de vriend van Holly Mae Brood?

holly-brood-soy-kroon

In 2016, tijdens “Goede Tijden, Slechte Tijden,” ontmoette Broo Soy Kroon, en het duo is sindsdien aan het daten. In gesprek met een Nederlands tijdschrift zei Mae: “Ik heb best geluk dat ik op zo’n jonge leeftijd al iemand heb gevonden die perfect bij me past en met wie ik alles kan delen.”

In gesprek met Jan Magazine gaf Brood toe dat qua carrière 2020 een heel mooi jaar had moeten worden, maar COVID-19 beïnvloedde haar professionele leven. Soy en zij waren van plan te trouwen en kinderen te krijgen, maar de pandemie veranderde hun denken. Ze zei ook dat de pandemie haar deed beseffen dat alles heel anders kan uitpakken dan wat iemand plant, dus nu plant ze niet veel en gaat met de stroom mee.

Relatie met haar ouders

Holly Mae Brood heeft altijd een sterke band gehad met haar ouders, ondanks het tragische verlies van haar vader op jonge leeftijd. Ze heeft openlijk gesproken over de invloed die haar ouders hebben gehad op haar leven en carrière.

Relatie met haar broers en zussen

Holly Mae Brood heeft ook een nauwe band met haar broers en zussen. Ze is trots op haar familieachtergrond en heeft een hechte relatie met haar broers en zussen, die ook actief zijn in de kunstwereld.

Invloed op sociale media

Holly Mae Brood is actief op sociale media en heeft een aanzienlijke aanhang op platforms zoals Instagram en YouTube. Ze deelt regelmatig updates over haar carrière, persoonlijk leven en reiservaringen, waardoor ze een sterke band heeft opgebouwd met haar volgers.

Stijl en mode

Holly Mae Brood staat bekend om haar stijlvolle en trendy kledingkeuzes. Ze wordt vaak gezien als een mode-icoon en heeft samengewerkt met verschillende merken en ontwerpers.

Filantropische werk

Naast haar carrière heeft Holly Mae Brood ook betrokkenheid getoond bij verschillende goede doelen en filantropische activiteiten. Ze zet zich in voor maatschappelijke kwesties en heeft bijgedragen aan verschillende liefdadigheidsinitiatieven.

De meest sexy foto’s van Holly Mae Brood

Holly Mae Brood wordt als aantrekkelijk en een sexy vrouw beschouwd vanwege verschillende redenen. Ten eerste heeft ze een opvallende fysieke verschijning met haar mooie gezicht, expressieve ogen en stijlvolle uitstraling. Haar verzorgde uiterlijk en gevoel voor mode dragen bij aan haar aantrekkelijkheid. Daarnaast straalt Holly Mae Brood ook een bepaalde charme en zelfverzekerdheid uit. Ze heeft een warme glimlach en een positieve uitstraling die mensen aantrekt. Haar vriendelijke en toegankelijke persoonlijkheid maakt haar nog aantrekkelijker voor haar fans en volgers. Hieronder volgen de meest sexy foto’s van Holly Brood!

holly-brood-naakt-sexy

holly-brood-naakt-borsten

holly-brood-bikini-strand

Leave a Comment