Als we het over een voorbinddildo hebben, kun jij je mogelijk wel een voorstelling maken van hoe dit seksspeeltje eruit ziet. Uit de naam kun je namelijk al afleiden dat dit een dildo is die je voorbindt. De naam voorbinddildo wordt overigens niet altijd gebruik voor dit speeltje. Sommige mensen kennen een voorbinddildo namelijk ook wel onder de naam strapon. Overweeg je om dit seksspeeltje te kopen? Wij vertellen je in deze tekst alles wat je over een voorbinddildo moet weten.

Waar gebruik je een voorbinddildo voor?

Het verbaast je vast en zeker niet dat een voorbinddildo gebruikt wordt tijdens de seks. Dit speeltje biedt bijvoorbeeld uitkomst wanneer twee vrouwen seks met elkaar hebben. Doordat de dildo aan een tuigje bevestigd is, kan één van de vrouwen hem omdoen. Met behulp van een voorbinddildo kunnen zij elkaar toch penetreren. Denk overigens niet dat dit seksspeeltje alleen geschikt is voor lesbische seks. Ook hetero’s en homo’s kunnen er namelijk gebruik van maken. Deze dildo is namelijk niet alleen geschikt voor vaginale penetratie, maar ook voor anale penetratie.

Verschillende soorten voorbinddildo’s

Lijkt het jou wel wat om een keer een voorbinddildo te gebruiken? Dan ben je misschien al voorzichtig begonnen aan de zoektocht naar zo’n speeltje. Je hebt dan ongetwijfeld al ontdekt dat er verschillende soorten voorbinddildo’s zijn. Om jou te helpen een keuze te maken, zetten we er hier een aantal op een rijtje.

– Dubbele voorbinddildo
Dit is een voorbinddildo met twee uiteinden. Voordeel van zo’n dildo is dat er twee personen gelijktijdig mee gepenetreerd kunnen worden. Er zijn ook dubbele voorbinddildo’s waarmee je tegelijkertijd de vagina en anus kunt penetreren.

– Strapless strapon
In tegenstelling tot veel andere voorbinddildo’s heeft een strapples strapon geen tuigje. Het ene uiteinde wordt bij de draagster ingebracht, waarna het andere uiteinde gebruikt kan worden voor vaginale of anale penetratie.

 – Voorbinddildo met zuignap
Zoals de naam al aangeeft, is deze strapon voorzien van een zuignap. Voor het gebruik van deze dildo heb je een tuigje met ring nodig. Hier bevestig je de dildo namelijk in of achter. Voordeel van een voorbinddildo met zuignap is dat je de dildo ook zonder tuigje kunt gebruiken.

Voorbinddildo kopen

Ben je enthousiast geraakt over een voorbinddildo? Dan wil je zelf mogelijk ervaren of dit speeltje iets voor jou is. Gelukkig is het niet bijzonder lastig om aan een voorbinddildo te kopen. Je komt dit seksspeeltje namelijk op veel plaatsen tegen. Wij raden je overigens niet aan de eerste beste voorbinddildo te kopen. Waarom niet? Omdat er nogal wat verschil zit in kwaliteit. Laat je daarom ook nooit leiden door de prijs van dit speeltje, maar kijk liever naar zaken als het materiaal. Bedenk bovendien welke plekken je wilt stimuleren. Niet iedere voorbinddildo is namelijk bedoeld voor dezelfde soort stimulatie.

Leave a Comment