Enige weken geleden informeerden wij u over de servicedienst www.bettyenbob.nl die u kunt inhuren voor de meest uiteenlopende dienstverlening en ondersteuning. Of u nu de boekhouding op orde wilt hebben gebracht, kaartjes voor een concert geregeld wilt hebben of zin in maar geen tijd voor een feest heeft, Betty en Bob helpen u met ervaren Personal Assistants die van aanpakken weten. Maar stel dat je wel zakelijk of persoonlijk wat hulp wilt hebben, maar niet zo uitgebreid. Er zijn naar ons idee heel wat ClassyLife-lezers die dat best prettig zouden vinden. Dat kunt u nu regelen via een app op uw telefoon, de app Aloa. Die is gemaakt door een Vlaams bedrijf dat naam wil gaan maken met goede en betaalbare service. De service kost EUR 75,- per maand en alles gaat via een app die u via iTines en GooglePlay kunt downloaden.>>

Enige weken geleden informeerden wij u over de servicedienst www.bettyenbob.nl die u kunt inhuren voor de meest uiteenlopende dienstverlening en ondersteuning. Of u nu de boekhouding op orde wilt hebben gebracht, kaartjes voor een concert geregeld wilt hebben of zin in maar geen tijd voor een feest heeft, Betty en Bob helpen u met ervaren Personal Assistants die van aanpakken weten. Maar stel dat je wel zakelijk of persoonlijk wat hulp wilt hebben, maar niet zo uitgebreid. Er zijn naar ons idee heel wat ClassyLife-lezers die dat best prettig zouden vinden. Dat kunt u nu regelen via een app op uw telefoon, de app Aloa. Die is gemaakt door een Vlaams bedrijf dat naam wil gaan maken met goede en betaalbare service. De service kost EUR 75,- per maand en alles gaat via een app die u via iTines en GooglePlay kunt downloaden.

De basisfunctionaliteit van de app is een telesecretariaatsfunctie. Via de app schakelt u uw telefoon door, die dan keurig voor uw wordt opgenomen. U ontvangt automatisch de inhoud van de genoteerde berichten in de app. Zo ziet u meteen wie heeft gebeld en bovenal: waarom. Met één druk op de knop in de app zet u de doorschakeling stop en komen de oproepen weer direct bij u binnen. Voor zover wij kunnen nagaan spreekt die telefoniste/PA met een licht Vlaams accent, maar ach, in de Benelux kan dat prima, nietwaar?

Aloa is ook een Business Back Up. Het zal je als bedrijfseigenaar maar overkomen dat je zakelijk niet telefonisch bereikbaar bent. In het geval van afwezigheid van uw centrale secretaresse, een brand- of waterschade, een aanslag, technische panne of andere soort calamiteit kunt u een beroep doen op de disaster recovery bijstand van Aloa.
De dienstverlening wordt op korte termijn nog uitgebreid met een Personal Butler. Met AppYourService krijgt u dan een privébutler ter beschikking. U kunt op deze dienst een beroep doen wanneer u maar wenst. De Aloa-organisatie regelt desgewenst alles voor u, alles waarvoor u zelf geen tijd heeft.
Last but not least komt er ook nog een 247 Alarm App waarmee u in alarmerende situaties met 1 druk op de knop hulp kunt inroepen. Even afwachten hoe dat ingevuld gaat worden, maar Aloa is ambitieus, wilt topservice verlenen en kan hopelijk alle beloftes waarmaken en een toekomst opbouwen. Hier ziet u hoe ze hun diensten aanbieden:

Leave a Comment