Bij ClassyLife besteden wij graag aandacht aan echt mooie, goede en ook nog betaalbare producten. Vandaag kwam er een persbericht binnen van Alpina Watches, eigendom van het Zwitsers/Nederlandse Frederique Constant. Hun nieuwste product is deze forse (44 mm) Seastrong Diver 300 geheel in zwart. Hij kan tot 300 voet, 100 meter, onder water en wordt nadrukkelijk gepositioneerd als een professionele ‘diver’ met grote, goed af te lezen cijfers en een forse rode secondenwijzer. Een mooie ‘klok’, niet echt geschikt bij een pak maar subliem in uw vrije tijd, aan boord of onder water. En acceptabel geprijsd.>>

AL_PR_2016_AL-372LBBG4FBV6

Trouwe lezers van ClassyLife zullen inmiddels weten dat wij graag aandacht besteden aan mooie dingen die ook nog, voor menigeen, enigszins bereikbaar zijn. Websites en magazines met onbetaalbare spullen voor de happy few zijn er al genoeg, zo vinden wij.

Neem nu horloges, het enige echt bruikbare sieraad voor een man en een heerlijke hobby. Natuurlijk is het mooi om stil te staan bij horloges van tienduizenden euro’s, maar wie koopt die? Niet de gemiddelde lezer van ClassyLife. Daarom  besteden wij liever aandacht aan betaalbare producten, het liefst nog van Nederlandse horlogemakers. Horloges zoals de Tulpenrally–serie van Fromanteel, de nieuwe modellen van het zeer betaalbare en fraaie merk Renard, de meesterwerkjes van Ivo Staudt en van Hubert Pellikaan. Als u bovenin deze pagina het zoekwoord Horloge invoert, komt u nog meer moois tegen.

Vandaag kwam er een persbericht binnen van Alpina Watches. Zeker, dat is zo Zwitsers als Zwitsers maar kan zijn, maar er is ook een sterk Nederlandse link. Alpina is namelijk eigendom van Frederique Constant, en dat mooie bedrijf is weer eigendom van de Nederlandse familie Stas. Overigens hebben zij net de bekoorlijke Gwyneth Paltrow ‘binnengehaald’ als hun Charity Ambassador en dat is een mooie zet.

AL-372LBBG4FBV6

Goed, Alpina Watches. Hun nieuwste product is deze forse (44 mm) Seastrong Diver 300 geheel in zwart. Hij kan tot 300 voet, 100 meter, onder water en wordt nadrukkelijk gepositioneerd als een professionele ‘diver’ met grote, goed af te lezen cijfers en een forse rode secondenwijzer. Een mooie ‘klok’, niet echt geschikt bij een pak maar subliem in uw vrije tijd, aan boord of onder water. Omdat het op 100 meter diepte wel tamelijk belangrijk is dat het horloge goed afleesbaar is en op tijd loopt, is gekozen voor toepassing van het AL-372 quartz chronograph uurwerk dat zeer nauwkeurig en betrouwbaar functioneert en waarvan de batterij liefst 48 maanden meegaat. Dit is dus niet zomaar een kwartklokje, maar een erg fraai en goed horloge. De adviesprijs is EUR 1.095,- en dat is serieus geld maar niet te duur. Zo vinden wij.

AL_PR_2016_AL-372LBBG4FBV6_Back

Frederique_Constant_Advertising_Image_A4_format_New_Ambassador_Gwyneth_Paltrow-724x1024

 

Leave a Comment