Het zal u niet zijn ontgaan dat wij met ClassyLife de Stichting Barcode for Life ondersteunen, in het bijzonder de Car Challenge for Life. Deze Car Challenge for Life (vond afgelopen vrijdag 20 mei plaats) en de Stelvio for Life (op 27 augustus, al 250 aanmeldingen!) worden georganiseerd om geld bijeen te brengen voor het Center for Personalized Cancer Treatment (CPCT) in Amsterdam. Het CPCT doet onderzoek naar een individuele behandeling van kanker ‘op maat’. Dat betekent voor de toekomst dat elke patiënt met kanker een behandelplan ‘op maat’ krijgt en niet meer blootgesteld wordt aan mogelijk onnodige bijwerkingen van een algemene behandeling. Er worden al hoogst indrukwekkende resultaten mee bereikt, en het CPCT en de daaraan gelieerde Hartwig Medical Foundation worden op oncologisch gebied tot de absolute wereldtop gerekend. Als u geïnteresseerd bent om Ambassadeur te worden van de Stichting Barcode for Life (zie www.barcodeforlife.nl en www.cpct.nl) dan zijn wij als ClassyLife graag de verbindende schakel. Mail ons dan voor 10 juni uw belangstelling, via [email protected] en wij sturen u vervolgens een uitnodiging en routebeschrijving toe. Wij kunnen vijf potentiële nieuwe ambassadeurs uitnodigen. Doe mee!>>

Car Challenge 2016 bedankt v2

Stelvio-Itility-2015-banner-1030x390

Het zal u niet zijn ontgaan dat wij met ClassyLife de Stichting Barcode for Life ondersteunen, in het bijzonder de Car Challenge for Life. Deze Car Challenge for Life (vond afgelopen vrijdag 20 mei plaats) en de Stelvio for Life (op 27 augustus, al 250 aanmeldingen!) worden georganiseerd om geld bijeen te brengen voor het Center for Personalized Cancer Treatment (CPCT) in Amsterdam, het goede doel dat de Stichting voor 100% en met een 0% strijkstokbeleid ondersteunt. Het CPCT doet onderzoek naar een individuele behandeling van kanker ‘op maat’. Dat betekent voor de toekomst dat elke patiënt met kanker een behandelplan ‘op maat’ krijgt en niet meer blootgesteld wordt aan mogelijk onnodige bijwerkingen van een algemene behandeling. Er worden al hoogst indrukwekkende resultaten mee bereikt, en het CPCT en de daaraan gelieerde Hartwig Medical Foundation worden op oncologisch gebied tot de absolute wereldtop gerekend.

barcode for life logo

Barcode-for-Life-behoort-tot-de-vrienden-van-het-CPCT

High-Tech-DNA-analyse-wordt-mogelijk-door-Barcode-for-Life

logohartwig

De ‘boodschap’ van Barcode for Life wordt uitgedragen door ambassadeurs, mannen en vrouwen die zich inzetten voor het goede werk van de Stichting. Door promotie, door eigen activiteiten te organiseren, door sponsors te vinden, enzovoorts. Voor deze ambassadeurs worden enkele keren per jaar ambassadeursavonden georganiseerd, waar gezelligheid wordt gecombineerd met actuele informatie over de voortgang van het werk van het CPCT. Wij hebben een aantal van die avonden bijgewoond, en ze zijn ontspannen, gezellig en zeer motiverend.

image001

Op 21 juni a.s. wordt er weer zo’n ambassadeursavond van Barcode for Life georganiseerd. De locatie is deze keer EXPLORE in Muiden. Renate Reijnders (42) cabaretière, actrice en columniste, verzorgt deze avond speciaal voor de ambassadeurs, vrijwilligers en deelnemers aan Stelvio for Life en de Car Challenge, een cabaret voorstelling. Of eigenlijk meer een humorcollege! Zij biedt Barcode for Life deze voorstelling aan om de Stichting in de gelegenheid te stellen iedereen die betrokken is bij de stichting op een originele manier te bedanken. Hoe mooi is dat?! Het wordt in elk geval genieten met deze heerlijke cabaretière: “In grote lijnen ga ik de verschillende soorten humor doornemen”, vertelt Renate. “Ik ga het hebben over leedvermaak, zelfspot, overdrijven met veel voorbeelden, filmpjes en ook persoonlijke verhalen.” Tijdens deze unieke bedankavond, een primeur voor Barcode for Life, kunnen ambassadeurs een potentiële nieuwe ambassadeur meenemen. Want ons ambassadeursaantal breiden wij graag uit. De ontvangst van deze speciale avond is om 18.00 uur waarna we gezamenlijk dineren. Na de voorstelling is er de gelegenheid nog even iets te drinken met elkaar. Zo rond 22.00 uur is het afgelopen.

Als u geïnteresseerd bent om Ambassadeur te worden van de Stichting Barcode for Life (zie www.barcodeforlife.nl en www.cpct.nl) dan zijn wij als ClassyLife graag de verbindende schakel. Mail ons dan voor 10 juni uw belangstelling, via [email protected] en wij sturen u vervolgens een uitnodiging en routebeschrijving toe. Wij kunnen vijf potentiële nieuwe ambassadeurs uitnodigen. Doe mee!

 

Leave a Comment