Ongetwijfeld wilt u er graag jonger uitzien dan u eigenlijk bent. Dat is deels een kwestie van genen, deels een kwestie van kleding en gedrag en deels een kwestie van verzorging. Natuurlijk bestaan er ook op dit gebied geen wonderen. Maar cosmeticafabrikanten proberen uiteraard allemaal nieuwe producten uit te brengen die wel enig effect hebben. Speciaal voor de droge en gevoelige huid komt het cosmeticamerk Sans Soucis nu met de Anti-Age Special Active Face Oil; een olie die hydrateert, verzorgt en beschermt. Dat moet een bijdrage kunnen leveren aan uw uitstraling, uiterlijk en levensgeluk! De Sans Soucis Anti-Age Face Oil beschermt de huid tegen vrije radicalen en vermindert tekenen van huidveroudering effectief. Daarnaast heeft deze beauty-vitamine een gladmakende werking en verbetert het de huidelasticiteit. Althans, dat stel de fabrikant. >>

large_anti-age-special-active-face-oil-sans-soucis

Ongetwijfeld wilt u er graag jonger uitzien dan u eigenlijk bent. Dat is deels een kwestie van genen, deels een kwestie van kleding en gedrag en deels een kwestie van verzorging. Natuurlijk bestaan er ook op dit gebied geen wonderen.  Maar cosmeticafabrikanten proberen uiteraard allemaal nieuwe producten uit te brengen die wel enig effect hebben. Speciaal voor de droge en gevoelige huid komt het cosmeticamerk Sans Soucis nu met de Anti-Age Special Active Face Oil; een olie die hydrateert, verzorgt en beschermt. Dat moet een bijdrage kunnen leveren aan uw uitstraling, uiterlijk en levensgeluk!

De Sans Soucis Anti-Age Face Oil beschermt de huid tegen vrije radicalen en vermindert tekenen van huidveroudering effectief. Daarnaast heeft deze beauty-vitamine een gladmakende werking en verbetert het de huidelasticiteit. Althans, dat stel de fabrikant. De olie bevat het volgende:

  • Thermaal water uit Baden-Baden is rijk aan mineralen en sporenelementen. Dit vitaliseert op natuurlijke wijze de huidstofwisseling.
  • Vitamine E-Acetaat beschermt de huid tegen vrije radicale en vermindert tekenen van huidveroudering effectief.
  • Vitamine A-Palmitaat is de anti-aging vitamine. Het ondersteunt het regeneratieproces van de huid. Het bevordert het en verbetert het verhoorningsproces.
  • Sheabutter verzorgt de droge huid en maakt haar soepel.
  • Teunisbloemolie vult het lipide- en vochtniveau aan waardoor de natuurlijke regeneratie van de huid wordt bevorderd en het weerstandsvermogen versterkt.
  • Rozenbottelolie werkt gladmakend en huid verfijnend.

Breng ‘s morgens en ‘s avonds na de reiniging een kleine hoeveelheid aan op het gezicht, hals en decolleté en masseer zacht in. Indien gewenst daarna de dag/nachtverzorging aanbrengen. Sans Soucis Anti-Age Face Oil kost in een 30ml verpakking € 32,50. Op uw everlasting beauty!

Leave a Comment