Tegenwoordig wordt swimwear echt niet alleen maar in een ligstoel bij het zwembad of op een handdoek in het zand gedragen. In feite hebben influencers het afgelopen jaar – vooral met de sluiting van veel openbare zwembaden en stranden in 2020 – bewezen dat bikini’s ook geschikt zijn als topjes, terwijl eendelig badpak ook als een bodysuit kan worden gedragen. Daarom brengen de badpaktrends voor de zomer van 2021 je overal mee naartoe, van informele bijeenkomsten met vrienden tot surfen op de golven.

Door de lockdown is badkleding de ultieme vorm van ontsnapping en verzet. Het ontvangen van een felgekleurd of een uniek vintage badpak per post, voordat je zelfs maar een vakantie plant, kan je hoop geven en iets om naar uit te kijken, aangezien de wereld in 2021 langzaam weer open gaat. We verleggen de focus echt naar een persoonlijke stijl en unieke accenten. De experts geloven dat dit zich zal vertalen in interessante texturen en vintage-geïnspireerde prints, die klassieke zwemsilhouetten van het zwembad naar elders kunnen brengen.

Of je nu dol bent op gedurfde patronen of meer naar neutrale tinten neigt, bekijk deze 10 badkleding trends van 2021:

Getextureerde stof

Getextureerde stoffen vinden wij erg leuk om met effen kleuren of prints te combineren. Wij denken dat het geen kwestie van een trend is, maar om met nieuwe materialen te spelen.

Hoogglans stof

Speciale stoffen zullen deze zomer zeker een opvallende trend zijn. Glanzende stof is dit voorjaar ongelooflijk populair en wij hebben deze zomer nieuwe kleuren beschikbaar. Klanten zijn er dol op omdat het een subtiele update is van onze normale matte stof, die een luxe en uniek tintje aan onze minimalistische stijlen geeft.

Bruintinten

Als felle kleuren niet bij je persoonlijke stijl passen, heb je een andere trendy kleur om naar uit te kijken: bruin. Als je iemand bent, die over het algemeen naar een donkerdere tint neigt, zou ik dit jaar voor een bruin badpak kiezen in plaats van die traditionele zwarte of marineblauwe badkleding. Het geeft een hele natuurlijke en chique uitstraling.

Heldere, vrolijke kleuren

Alle neon kleuren, fel roze, zacht oranje, limoen groen, fel groen, hoe meer fluorescerend, hoe beter. De manier waarop deze kleuren licht reflecteren, zijn het helderste wat je op het strand of op een foto ziet. Het is de perfecte manier om een sterk statement te maken. Mensen drukken hun emoties vaak uit met kleur en heldere en neonkleuren symboliseren geluk en opwinding. Iedereen kijkt uit naar een leuke zomer met minder beperkingen nu het weer veilig wordt.

Micro-bandjes

Bikini met dunne strikbandjes en topjes die op meerdere manieren gedragen kunnen worden, zijn deze zomer helemaal in. Micro-bandjes zorgen voor minimale witte lijnen en topjes, die je steeds anders kunt dragen, geven je het gevoel dat je elke keer iets anders draagt. Het houdt dingen fris en stijlvol.

Dierenprints

Wie houdt er niet van dierenprints? Het is een tijdloos item in ieders badgarderobe. Dit seizoen zijn de prints vaker op de natuur gebaseerd. De luipaardprint is de afgelopen jaren een grote trend geweest, maar we zullen ook veel meer zebra- en tijgerprints gaan zien.

Cut-out badpakken

Wij denken dat interessante en leuke cut-outs in de zomer van 2021 erg populair zullen worden. Het is een trend in de modewereld en vaak worden deze trends overgedragen op badkleding. Deze stijl is vooral prominent aanwezig bij badpakken uit één stuk. Een goed geplaatste cut-out op een badpak uit één stuk kan je basissilhouet echt verheffen en het een kunstzinniger en interessanter uiterlijk geven.

Asymmetrisch

Het onmisbare silhouet voor de zomer van 2021 in één woord is: asymmetrisch. Ze zijn geweldig om je rondingen te accentueren. Wat wil je nog meer?! Vooral de one-shoulder trend zal dit seizoen enorm zijn. Ik denk dat mensen minder items kopen en verwachten dat ze duurzaam en van hoge kwaliteit zijn.

Leave a Comment