Langzaam maar zeker ervaren we steeds warmer weer in ons land. De dagen worden alsmaar zonniger, dus het badpakseizoen zal binnenkort ook weer voor de deur staan. Het voelt misschien alsof we een tijdje nergens heen gaan, maar dat betekent nog niet dat er geen mooiere dagen in het verschiet liggen – en wie zegt dat je thuis geen badpak kunt dragen? Een klassiek eendelig badpak of een bikini gaat nooit uit de mode, maar de zomer van 2021 brengt een nieuwe reeks leuke trends naar voren om te proberen. Van comfortabele stijlen tot sexy hoog uitgesneden badpakken en nog veel meer, dit zijn de vijf belangrijkste trends die dit seizoen indruk zullen maken. Koop ze nu om thuis in je achtertuin te sporten of voor later op die dromerige bestemming van je verlanglijstje.

Glitter en glamour

Alles dat door Rihanna wordt goedgekeurd, zal zeker een inspiratiebron in onze eigen stijl worden. Nadat veel gelegenheden om te vieren zijn gepauzeerd, zijn we nog steeds op zoek naar manieren om ons te verkleden en badkleding, die is geïnspireerd op het nachtleven, is een geweldige plek om te beginnen. Verplaats met deze badkleding het feest naar je eigen achtertuin en houd ze achter de hand voor drukkere dagen.

Koordjes

Een string bikini is altijd een goed idee en het biedt meer voordelen dan één. De trend is niet alleen voor alle lichaamstypes flatterend, het is ook aanpasbaar, waardoor het gemakkelijk is om een stijl te vinden, die precies bij jou past.

Geribbeld

Wij houden van elke trend, die zowel functioneel als modieus is en dat is waar geribbelde badpakken een rol gaan spelen. Zoals elke goede investering rekken ze zich uit en groeien ze, waar je ook bent, om je lichaam te ontmoeten. Dit zijn de badpakken, die perfect zijn voor de liefhebber van watersporten en beachvolleybal. Ontspan en geniet van de zon, wetende dat jouw badpak alles op zijn plaats houdt.

Extra huid 

Uitsparingen hebben bewezen dat ze een blijvertje zijn en wel om een goede reden. Ze zijn de beste manier om een klassiek silhouet te hebben en het een frisse nieuwe look te geven. Ze zijn vleiend voor alle lichamen en laten gewoon een beetje extra huid zien. Vergeet alleen je zonnebrandcrème niet!

Ringen

Dit is echt een trend, die de tand des tijds heeft doorstaan: hoepels en ringen vinden altijd hun weg in onze badpakken. Hun lange levensduur is te danken aan de manier waarop het badpak van nature het figuur flatteert en elk klassiek silhouet actualiseert.

Leave a Comment