Olof was absoluut dé publiekslieveling van B&B Vol Liefde. Daar kon zelfs het feit dat hij bij vlagen amper te verstaan was niets aan afdoen. Maar hoe komt het eigenlijk dat het soms net klonk alsof hij zomaar wat mompelde? Dat legt hij nu zelf uit, aan DTV Nieuws.

‘Beetje problemen met articuleren’

“Ja, dat heb ik wel gehoord, ook van de productie, tijdens de opnames. Maar de geluidsman zei: ‘Niks mis mee, Olof’. Ik heb soms een beetje problemen met het articuleren, misschien zal dat het geweest zijn. Voor Brabanders was ik in ieder geval goed te begrijpen”, lacht hij.

BN’er

Hoe dan ook heeft iedereen #AlleLofVoorOlof, met enige regelmaat wordt hij aangesproken op straat. En dat vindt hij prima. “Het went wel. Ik heb de afgelopen tijd regelmatig televisie over de vloer. Vorige week was RTL Boulevard nog op bezoek. Die willen dan alles weten, maar ik vertel niet alles, hoor! Als ik op de fiets zit, zwaaien de mensen naar me en zeggen ze hallo. Dat is…

Lees verder bij lovereality.nl

Leave a Comment