Behati Prinsloo zou enorm trots op zichzelf moeten zijn. Als een van de Victoria’s Secret Angels en vanwege haar optreden in de Maroon 5 videoclips, is Behati Prinsloo ook bekend vanwege haar twee dochters die ze opvoedde met Adam Levine.

Ze is een van de meest geliefde modellen bij Lingerie Direct, na Candice Swanepoel volgens de zoekgegevens.

BIOGRAFIE BEHATI PRINSLOO

Behati Prinsloo is geboren op 16 mei 1989 in Grootfontein, Otjozondjupa, Namibië, Afrika. Ze is vooral bekend als Victoria’s Secret Angel maar verschijnt ook regelmatig in de Britse en Italiaanse Vogue en in internationale moderedacties en catalogi. Prinsloo werd opgevoed door dominee Lois Francois “Boet” Prinsloo en Magda Rossouw (bed-and-breakfast eigenaresse) voordat ze op 9-jarige leeftijd met haar familie terug naar huis verhuisde.

Prinsloo maakte haar internationale modellendebuut nadat ze werd ontdekt in een kruidenierszaak in Johannesburg door dezelfde talentscout die Kate Moss ontdekte. Ze maakte haar internationale modellendebuut tijdens Prada en Miu Miu shows in 2005. Kort daarna kreeg ze een baan in zowel de Britse als de Italiaanse editie van Vogue; later werd ze het gezicht van Nina Ricci en Nine West voordat ze elk jaar verscheen op de Victoria’s Secret Fashion Show.

Prinsloo begon in 2007 als model voor Victoria’s Secret en maakte meteen indruk met hun Pink lijn badpakken, voordat ze in 2014 een officiële Victoria’s Secret Angel werd. Ze verscheen ook in campagnes voor onder andere Tommy Hilfiger, Gap, Seafolly en Pepe Jeans en verscheen in internationale moderedacties en coverde de Amerikaanse Vogue – zelfs op de cover! Haar profiel kreeg nog een boost toen ze begon uit te gaan met Maroon 5 frontman Adam Levine met wie ze momenteel uitgaat en met wie ze twee kinderen deelt!

Prinsloo en Levine kondigden hun huwelijk aan in juli 2014 en verwelkomden Dusty Rose in september 2016, twee maanden later gevolgd door Gio Grace in februari 2018. Prinsloo vierde onlangs hun derde verjaardag samen en plaatste een schattige post met zichzelf en alle drie de kinderen op Instagram om deze gedenkwaardige gebeurtenis te vieren.

Prinsloo en haar dochters hebben genoten van hun tijd in Las Vegas, waar Maroon 5 zijn 16-daagse residentie geeft in Dolby Live. Zij en haar dochters hebben hun vader gesteund tijdens optredens door zowel met hem op het podium als op de rode loper te verschijnen – het meest recent met een recente social media upload van Prinsloo waar haar dochter een schattige kerstman outfit aantrok!

BEHATI PRINSLOO’S PRIVÉLEVEN

Behati Prinsloo is een internationaal geprezen model dat de catwalkshows van bekende ontwerpers heeft opgeluisterd en de covers van tijdschriften heeft gesierd. Ze is ook de moeder van Dusty Rose (vijf) en Gio Grace (vier). Behati deelt de voogdij met Adam Levine van Maroon 5, met wie ze getrouwd is. Daarnaast lanceerde Behati haar zwemkledinglijn en onderschreef ze verschillende schoonheidsproducten; maar gelukkig heeft ze alle controverses die haar imago zouden schaden vermeden.

Behati wordt geschat op een nettowaarde van ongeveer negen miljoen dollar, waarschijnlijk verdiend door haar lucratieve modellencarrière sinds 2006. Behati kwam voor het eerst in het nieuws als Prada/Miu Miu exclusive, toen ze te zien was in Juergen Tellers inaugurele campagne voor Marc Jacobs. Daarna volgden fotosessies door Mario Testino, Paolo Roversi, David Sims en anderen, waaronder een opname van Mario Testino voor de Britse Vogue, Paolo Roversi voor de Italiaanse Vogue, Mario Testino voor de Italiaanse Vogue en David Sims voor W Magazine;

In 2009 werd ze een Victoria’s Secret Angel en heeft ze model gestaan voor hun lingerie tijdens verschillende modeshows en advertenties. Daarnaast verscheen ze in een aantal advertenties voor Chanel, Hugo Boss, Gap, DKNY, Kurt Geiger H&M Max Studio Tommy Hilfiger American Velvet en designer merken als Alexander Wang Christian Dior Ralph Lauren tijdens shows en advertenties.

Behati verscheen ook in verschillende muziekvideo’s van Maroon 5, zoals de nummers “Girls Like You”, “One Last Time” en “Umbrella”. Naast acteren en modellenwerk gebruikt Behati haar platform om te pleiten voor zaken waar ze veel om geeft.

Behati Prinsloo is geboren en getogen in Grootfontein, Namibië bij haar grootouders. Ze ging naar school tot en met groep 9, voordat ze vertrok om fulltime modellenwerk te gaan doen – een aanvankelijk onorthodoxe beslissing waar haar ouders later op terugkwamen. Aanvankelijk leidde haar beslissing tot controverse vanuit sommige hoeken, maar de meesten staan er nu achter. Als ze geen model is, houdt ze van wandelen, yoga, lezen en dierenrechtenactivisme. Behati werd op 10-jarige leeftijd vegetariër als dierenrechtenactivist. Daarnaast volgde ze een schilderopleiding voordat ze dans ging studeren aan de New York City High School of Performing Arts High.

BEHATI PRINSLOO’S INVESTERINGEN

Victoria’s Secret model Gia Fabbri heeft niet alleen een indrukwekkende schoonheidscampagne opgebouwd en is getrouwd met Maroon 5 frontman Adam Levine, maar heeft ook een indrukwekkende collectie huizen verzameld. Zij en Adam Levine lijken bedreven in het snel kopen en verkopen van huizen met winst.

Onlangs kocht het stel een luxe herenhuis in Los Angeles voor €16 miljoen. Verspreid over meer dan een halve hectare beschikt het landgoed over twee verdiepingen met gastenverblijven, ruime parkeergelegenheid, een zwembad in resortstijl, een vuurplaats en een basketbalveld – plus nog veel meer.

Levine en Prinsloo zijn geen onbekenden op het gebied van investeringen in onroerend goed. Ze hebben al meer dan €27 miljoen geïnvesteerd in een huis in Montecito dat ooit eigendom was van Brat Pack acteur Rob Lowe. Het aan de oceaan gelegen landgoed heeft zes slaapkamers en acht badkamers; voor de renovatie schakelden ze het moeder-en-zoon ontwerp duo Kathleen en Tommy Clements in.

Levine en Prinsloo van OneRepublic zijn nog steeds twee van de grootste pop-rockbands ter wereld, maar hebben altijd een relaxte levensstijl gehad, wat te zien is aan hun woonkeuzes. Architectural Digest kreeg onlangs een rondleiding door hun moderne ranchwoning in de wijk Pacific Palisades in Los Angeles.

Cliff May was een architect die gespecialiseerd was in ranch-stijl woningen in de jaren 1930. Hij creëerde deze woning met één verdieping, met een zwart-witte buitenkant versierd met klassieke Hollywood palmbladeren die gasten verwelkomen in een indrukwekkende ontvangsthal.

Bezoekers komen dan in de woonkamer met een grote open haard en glazen deuren naar de achtertuin. Kunstwerken van Rashid Johnson, Raymond Pettibon en Sage Vaughn sieren deze ruimte.

Buiten heeft het landgoed een uitgestrekt terrein met een zwembad, een vuurplaats en een open plek. Er is zelfs een kippenhok en basketbalveld! Makelaar Kurt Rappaport van Westside Estate Agency beheert deze exclusieve woning.

BEHATI PRINSLOO’S NETTOWAARDE

Behati Prinsloo bezit een indrukwekkende autocollectie. Haar favoriete auto is haar Porsche 911 Targa, maar ze bezit ook een Cadillac Escalade en Corvette. Adam Levine, een Amerikaanse zanger, bezit ook verschillende voertuigen omdat ze samen verschillende huizen in Californië bezitten. Behati Prinsloo heeft in 10 Victoria’s Secret modeshows gelopen en haar nettowaarde wordt geschat op €27 miljoen met een jaarinkomen van meer dan 2 miljoen USD.

Behati en Adam hebben samen twee dochters – Dusty Rose en Gio Grace. Sinds hun huwelijk in 2014 hebben Behati en Adam gezin boven carrière gesteld – iets waar hun dochters volgens People erg enthousiast over zijn. Dusty en Gio zijn dolblij dat ze in de kudde worden verwelkomd nu Gio Grace haar grote entree maakt. Behati vertelde People dat zij en Adam van plan zijn om in de toekomst ouderschap boven werk te stellen. Hun kinderen vinden het ook geweldig om Gio Grace binnenkort te ontmoeten.

Behati deelde onlangs een foto van de dochter van Adam en Behati op Instagram met een hart emoji als bijschrift en data. Hoewel er nog geen gezichtje is onthuld van hun kleintje, ziet ze er zeker schattig uit!

Het stel heeft veel plezier samen en maakt vaak lange roadtrips en geniet van de schilderachtige landschappen van Californië. Bovendien nemen ze hun kinderen graag mee voor ritjes in hun gezinsauto.

Op 23 juli 2020 onthulde Ferrari North America een speciale samenwerking tussen Adam Levine van Maroon 5 en Behati Prinsloo (voormalig Victoria’s Secret Angel en filantroop), zijn vrouw Behati Prinsloo van Victoria’s Secret, om geld in te zamelen voor Save the Children – de opbrengst zal de inspanningen van Save the Children ondersteunen om onderwijsprogramma’s in de VS te ondersteunen. Het stel zal hun Ferrari Roma veilen.

Hun eerste kind, een meisje dat ze Dusty Rose noemden, werd geboren op 21 september 2016, terwijl ze haar gezicht verborgen hielden om privacyredenen. Op 30 januari van dit jaar verwelkomden ze nog een jongen die ze uiteindelijk Gio noemden. Om zijn komst te vieren plaatsten ze foto’s die door hun fotograaf waren genomen van hem kruipend op een strand met een noise-canceling koptelefoon op; ze deelden deze met elk van hun dochters die een bijzonder hechte band met hen allen delen.

DE MEEST SEXY FOTO’S VAN BEHATI PRINSLOO

Behati Prinsloo sexy Behati Prinsloo selfie Behati Prinsloo badpak Behati Prinsloo sexy paaldansen

Leave a Comment