Als je audio voor je televisie of radio aanschaft krijg je te maken met verschillende audio merken. Het is best lastig om hieruit een keuze te maken. Vooral als je persoonlijk eigenlijk geen flauw idee hebt welke audio merken goed zijn en welke niet. Wij helpen je graag op weg en hebben een lijst gemaakt van de vijf beste audio merken. Met dit overzicht wordt het eenvoudiger om in de jungle aan audio merken de beste uit te zoeken.

5. JBL

JBL is een vrij bekend audio merk en staat bekend om de kleine losse boxen die je mee op reis kan nemen. Ondanks het formaat van de draadloze speakers komt er een prima geluid uit. Daarbij zijn ze niet superduur in aanschaf. Toch zijn er voor de echte muziekliefhebber wel alternatieven op de markt. Maar hier is de prijs natuurlijk ook naar. Als je een goede soundbar voor onder de televisie zoekt, dan is JBL eigenlijk prima. Maar niet echt voor het luisteren van muziek in een hoge kwaliteit.

4. Infinity

De kans is groot dat JBL beter bekend is dan Infinity. Eigenlijk is dit de onbekende opvolger voor JBL. De kwaliteit en prijzen liggen net een stap hoger. Voor filmliefhebbers hebben ze prachtige dolby surround sets die je in huis kan installeren. Qua techniek proberen ze altijd innovatieve oplossingen te bedenken. Zo komen ze regelmatig met nieuwe technieken om het geluid nog beter door de speakers te laten klinken.

3. Teufel

Teufel wordt niet verkocht in de audio winkels en is daarom minder bekend bij het grote publiek. Dit is hartstikke zonde want het is absoluut één van de topmerken op het gebied van audio. Het van oorsprong Duitse bedrijf verkoopt home cinema sets en losse speakers. Je kan hiermee je eigen cinema bouwen of muziek luisteren via een koptelefoon of soundbar.

2. Bose

Bose is bij de meeste mensen natuurlijk wel bekend als de beste draadloze speakers op de markt. Ze verkopen compacte systemen waarbij je met slechts twee speakers al een prachtig home cinema geluid eruit kan krijgen. Maar Bose doet meer dan alleen surround sound neerzetten. Je kan bij het merk ook terecht voor accessoires voor je eigen opname studio of koptelefoons voor het luisteren van je favoriete muziek. Bose behoort al jaren tot de hoogwaardige audio merken.

1. Hardman Kardon

Ben je op zoek naar de meest unieke audio beleving ter wereld? Dan kies je voor het beste markt op de markt Hardman Kardon. Je vindt er draadloze luidsprekers en prachtige audo systemen. De speakers staan ook bekend om het iconische design van het bedrijf, maar vooral voor de perfecte geluidsbeleving. Er zijn ook audio boxen die je draadloos in huis kan hangen en kan bedienen via een app. Zo kan je per ruimte je favoriete muziek luisteren. Uiteraard met een hoogwaardig geluid waar je echt van kan genieten. Op dit moment is Hardman Kardon al jaren de beste op de markt. Vooral de echte liefhebbers van muziek merken een groot verschil met de boxen van dit merk in verhouding tot andere merken.

Leave a Comment