De sleutel is om de activa op het juiste moment te kopen en het risico goed te overwegen. Er zijn honderden tokens op de cryptocurrency markt, met elke dag nieuwe projecten in opkomst. Dit maakt het moeilijk om de top cryptocurrencies te bepalen die veel waard worden.

Maar om te helpen bij deze investeringen heeft Classylife een lijst samengesteld van de beste cryptocurrencies met potentieel in 2023. Wees gewaarschuwd; beleggers moeten niet vergeten hun eigen onderzoek te doen voordat ze kapitaal toezeggen en alleen zoveel investeren als ze bereid zijn te verliezen!

UNI Token

A Short Story of Uniswap and UNI Token. DeFi Explained – Finematics

UNI is een van de beste cryptocurrencies voor beleggers die het waard is om nu aandacht aan te besteden. Het is een leider in de gedecentraliseerde financiële sector, of DeFi. Gedecentraliseerde beurzen (DEX) verbinden kopers en verkopers, zodat ze rechtstreeks met elkaar kunnen handelen.

Ontwikkelaars hebben voortdurend veranderingen aangebracht om de bruikbaarheid te verbeteren en de adoptie in de cryptocurrency markt te versnellen. Een van de laatste is de invoering van ondersteuning voor Optimisme, dankzij welke het project een aantal voordelen kreeg:

  • De mogelijkheid om gasgeld te betalen in elke token.
  • Schaalbaarheid.
  • Het doen van onmiddellijke betalingen.
  • Het verminderen van transactiekosten.

Tamadoge

Tamadoge price today, TAMA to USD live, marketcap and chart | CoinMarketCap

Hoewel het Tamadoge token een meme munt is, heeft het zijn eigen nut. Munthouders zullen tokens kunnen verdienen in het cryptocurrency spel en deze uitgeven om verschillende items te kopen. De digitale munt wordt onderdeel van het hele ecosysteem.

In de nabije toekomst zijn de makers van plan een cryptogame te lanceren waarin gebruikers een virtueel huisdier kunnen opvoeden. Als het opgroeit, zullen spelers ermee kunnen strijden in een arena, en tokens winnen voor elke overwinning.

Het project heeft al in de eerste fase van de voorverkoop de belangstelling van investeerders gewekt. Sindsdien zijn de investeringen opgelopen tot 19 miljoen euro.

Bij elke stand van de voorverkoop steeg achtereenvolgens de prijs van de token. Een andere aanzienlijke waardestijging vond plaats na de start van zijn eerste noteringen op beurzen, zowel gecentraliseerd als gedecentraliseerd.

Het project heeft ook plannen om een eigen metaverse te creëren, met 3D voorstellingen van elk NFT-huisdier.

ETH

Vitalik Buterin and the ETH Developers Pull Off the Merge - Most Influential 2022 - CoinDesk

De prijs van ETH is hoger in vergelijking met andere munten op de lijst. Toch is het momenteel een van de top 10 projecten om begin 2023 in te investeren. Ethereum is een wereldwijd gedecentraliseerd netwerk dat in 2015 werd gelanceerd.

De platformmunt won snel aan populariteit, en staat momenteel op de tweede plaats qua marktkapitalisatie – alleen achter Bitcoin.

De meest recente ontwikkeling van het platform was de overgang naar Ethereum 2.0. Dankzij deze upgrade is het project ecologischer geworden. De overgang naar een proof-of-stake systeem leidde tot 99% minder energieverbruik.

De prijs van Ethereum ligt nog steeds ver achter op die van Bitcoin. Tijdens de bearmarkt nam het een grote dip. Maar als de markt zich begint te herstellen, verwachten beleggers een sterke opwaartse beweging. Dus ook de bitcoin koers!

IMPT-token

IMPT Token Prognose ➡️ Von 2022 bis 2030

IMPT is een ecologisch token dat de koolstofkrediet markt wil transformeren. Momenteel zijn er ernstige problemen op dit gebied. De markt is slecht gereguleerd en bijgevolg komt fraude vaak voor.

Het IMPT-project is gebouwd op een blockchain, waardoor de transparantie van alle transacties gewaarborgd is. Elk koolstofkrediet wordt getoken en omgezet in NFT, waardoor ook hergebruik verdwijnt. Na het verbranden van een eenheid koolstofkrediet zal de gebruiker als beloning een unieke NFT met ecothema ontvangen.

Het centrale onderdeel van het project wordt de IMPT-token. Gebruikers zullen het kunnen verzamelen voor het doen van aankopen bij eco-verantwoordelijke merken. Op dit moment hebben al meer dan 10.000 bekende bedrijven hun medewerking aan het project toegezegd. Momenteel kan de cryptocurrency worden gekocht tegen een minimumprijs van €0,018 per token. Na afloop van de voorverkoopfase zijn de makers van plan de token op beurzen te noteren.

RIA-token

How To Buy RIA | Calvaria's Token Is On Presale And It's Selling Out Fast

Calvaria is een nieuw cryptocurrency kaartspel dat momenteel in pre-order is. Ontwikkelaars werken actief aan het project, door meer nieuwe elementen aan het klassieke kaartspel te introduceren en te implementeren. Zoals bij alle play-to-earn spellen kunnen spelers in-game assets winnen in de vorm van NFT’s of ze ook kopen.

RIA is nu beschikbaar voor pre-order. In dit stadium zijn de makers van plan 300 miljoen tokens uit te geven, ofwel 30% van het totale aanbod. Spelers zullen in-game activa kunnen ruilen en verkopen, en kunnen het product mogelijk snel kapitaliseren. Calvaria heeft de volgende voordelen:

  • Iedere gebruiker kan Calvaria gaan spelen, ongeacht niveau en vaardigheid.
  • Meteen vanaf het begin kunnen spelers hun eigen pak kaarten samenstellen, zonder te hoeven betalen voor een NFT.
  • De mogelijkheid om de prijs van het projecttoken te verhogen.

ApeCoin Token

ApeCoin (@apecoin) / Twitter

ApeCoin is een andere cryptocurrency die dit jaar de aandacht waard is. Het zou al in 2023 op de markt kunnen exploderen. Het is een goedkope cryptocurrency die populair is bij kopers. ApeCoin is het token dat gebruikt wordt om de Ape DAO te runnen die verbonden is aan de Bored Ape Yacht Club NFT verzameling.

Geruchten dat de Bored Ape Yacht Club van plan was zijn eigen metaverse te lanceren, hadden de opwinding van beleggers rond de cryptocurrency aangewakkerd. Houders van ApeCoin kunnen de tokens gebruiken om transacties binnen het project uit te voeren.

ApeCoin is gebouwd op ERC-20. De oprichters van het project gebruiken het token nu om de mogelijkheden van het platform uit te breiden, naast het stimuleren van de vorming van een gedecentraliseerde gemeenschap in Web 3.0.

XRP

XRP price today, XRP to USD live, marketcap and chart | CoinMarketCap

Voorstanders houden vol dat de waarde van het XRP-token in de nabije toekomst minstens enkele malen zal stijgen. De tijdelijke stagnatie van de koers is grotendeels te wijten aan de lopende rechtszaak van de SEC met Ripple. Na de afronding daarvan zou de waarde van XRP krachtig kunnen gaan groeien. Daarom is het belangrijk om de Ripple koers goed in de gaten te blijven houden.

Ripple is een wereldwijd platform dat geldoverdrachten faciliteert. Momenteel zijn de primaire gebruikers van het project grote financiële instellingen. Zijn belangrijkste doel is om het banksysteem te betreden en de beschikbaarheid van op blockchain gebaseerde technologieën voor contante betalingen te vergroten.

Een ander belangrijk kenmerk van de XRP-munt is dat het al lang tot de top van de tokens in marktkapitalisatie behoort.

D2T Token

How to Buy Dash 2 Trade Token in December 2022

Dash 2 Trade is een project dat zich nog in de opstartfase bevindt. Het heeft echter al de aandacht van investeerders weten te trekken. Het heeft momenteel een gemeenschap van ongeveer 70.000 mensen.

Het belangrijkste doel van Dash 2 Trade is om het handelsproces te vereenvoudigen. Daartoe biedt het platform toegang tot een groot aantal hulpmiddelen. Gebruikers zullen bijvoorbeeld het sociale sentiment over nieuwe tokens kunnen volgen. Zo zullen ze gemakkelijker cryptocurrencies met potentieel kunnen herkennen. Op de website van het project zullen gebruikers ook de start van voorverkopen en noteringen van geselecteerde munten op beurzen kunnen volgen.

Het platform heeft een eigen D2T-token waarmee gebruikers zich kunnen inschrijven. Beleggers zullen de mogelijkheid hebben om het token te kopen tegen de minimumprijs. Op 31 januari, of nadat de eerste toegewezen hoeveelheid tokens is uitverkocht, begint de tweede voorverkoopfase. Op dat moment zal de prijs van de token licht stijgen.

COMP-token

Compound price today, COMP to USD live, marketcap and chart | CoinMarketCap

Het COMP-token is een andere digitale munt die de aandacht van beleggers verdient. Het is ook een leider onder de cryptocurrency platforms in de snelgroeiende DeFi-markt.

Compound Vault verscheen onlangs op Compound, dat alleen bedoeld is voor financiële instellingen. Zodra ze zich aansluiten, hebben deze instellingen de mogelijkheid om tot 4% rente te verdienen.

De introductie van deze technologie zorgt voor liquiditeit voor de COMP-munt. Het Compound-project maakt nu een goede kans om ‘s werelds eerste cryptobank te worden.

Aave is een directe concurrent, want het is een populair leenplatform dat uitstekende producten aanbiedt voor houders van digitale valuta.

Waarom is het de moeite waard om nu goedkope cryptocurrency te kopen?

In tegenstelling tot fiat vertoont digitale munt zelden stabiliteit. Sommige munten kunnen in een paar uur tijd in waarde dalen of stijgen. Toch heeft investeren in cryptocurrencies zijn voordelen:

  • De juiste munten kunnen een enorm groeipotentieel laten zien: Bij het kiezen van een token moet je letten op het type blockchain waarop het gebaseerd is, en op de bruikbaarheid van het project.
  • De mogelijkheid om te investeren met een minimale investering: De meeste veelbelovende projecten verkopen hun tokens momenteel tegen de laagst mogelijke prijs, waardoor het mogelijk is om met minimale investeringen en risico’s in cryptocurrencies te gaan investeren.
  • De mogelijkheid om een munt te kiezen die voor de gebruiker interessant is: Op dit moment maken veel verschillende soorten projecten gebruik van cryptocurrencies. Daartoe behoren milieuprojecten, metaverse, Web3, NFT en vele andere.

Leave a Comment