De smartphone werd niet voor niets eerder als door een fabrikant in de markt gezet als een life companion. Je smartphone speelt een belangrijke rol in je leven. Je doet er van alles op en mee, de hele dag door. Daarom wil je natuurlijk het liefst ook het beste van het beste, zodat je er optimaal van kunt genieten. Daarom bespreken we de vier beste high-end smartphones van het moment ter inspiratie voor je volgende smartphone. Wil je jouw nieuwe smartphone wel zo voordelig mogelijk kopen? Koop het toestel dan los en neem er een goedkoop sim only abonnement bij!

Apple iPhone 12

Apple grossiert natuurlijk in hoogwaardige high-end smartphones, maar met de iPhone 12 doet Apple iets wat men niet eerder deed: er een full-HD OLED-scherm op plaatsen. Dit scherm kan zich meten met de beste en is een flinke sprong voorwaarts voor de iPhone. De dubbele camera aan de achterzijde van deze smartphone is ook niets minder dan uitstekend en de chipset in deze nieuwe iPhone streeft haar Android-concurrenten flink voorbij. De iPhone 12 is ook helemaal klaar voor 5G. Door de langdurige update-ondersteuning van Apple kun je nog lang plezier hebben van dit toestel. Aandachtspuntje: er wordt geen adapter meegeleverd voor het opladen van de telefoon.

Samsung Galaxy S21 Ultra

Wil je graag een grote telefoon met alle toeters en bellen, dan is de Samsung Galaxy S21 Ultra de telefoon voor jou. Neem nu de camera’s: deze smartphone heeft naast een ‘gewone’ cameralens ook een groothoeklens, telelens, periscopische lens en een dieptesensor. De prestaties van het toestel worden uitstekend ondersteunt door de nieuwste generatie chipset. In tegenstelling tot eerdere toestellen, ondersteunt Samsung de Galaxy S21 Ultra vijf jaar lang met updates. Uiteraard is de S21 Ultra ook helemaal klaar voor 5G. Aandachtspuntje: ook hier wordt geen adapter voor het opladen meegeleverd en het toestel heeft geen audiopoort.

OnePlus 9 Pro

Met de OnePlus 9 Pro maakt het Chinese merk OnePlus haar beste en duurste toestel ooit. De OnePlus 9 Pro heeft een prima reguliere én groothoekcamera, plus een zoomcamera en een monochroom-camera. Verder is het een razendsnel toestel dankzij de hardware en heeft een enorm scherm met een hoge verversingssnelheid die ervoor zorgt dat beelden extra vloeiend lopen. Opladen gaat razendsnel, ook draadloos. Ook de OnePlus 9 Pro is klaar voor 5G. Aandachtspuntje: het updatebeleid van OnePlus blijft achter bij dat van Apple en Samsung.

Poco X3 Pro

Heb je toch een wat krapper budget, maar wil je wel het beste voor je geld? Dan is de Poco X3 Pro is een prima optie. De merknaam Poco zegt weinig mensen iets, maar in feite is dit gewoon een smartphone van Xiaomi. Onder deze merknaam verkoopt het Chinese bedrijf telefoons die krachtig én scherp geprijsd zijn. Ondanks de lage prijs van deze smartphone, krijg je er een mooi scherm met hoge verversingsnelheid voor terug, een flinke accu, meer dan genoeg opslaggeheugen plus een chipset die meer dan genoeg rekenkracht biedt om het toestel vloeiend te laten werken. Veel voor weinig dus! Aandachtspuntje: de Poco X3 Pro ondersteunt 5G niet.

Veel mooie opties om hebberig van te worden dus. Omdat je je smartphone voor van alles en nog wat gebruikt, van fotografie tot navigatie en gamen, is de investering in een high-end smartphone doorgaans een investering in optimaal gebruiksplezier. Het blijft immers je life companion.

Leave a Comment