Zo af en toe komt er productnieuws voorbij dat echt interessant is. Helaas is het meer en meer nodig om je bezit thuis te beschermen en het huis te beveiligen. Dat begint uiteraard bij heel goede sloten en andere anti-inbraakmaatregelen, zoals flink wat licht om het huis, maar ook een alarm is zinvol. Het mooie van deze tijd is dat u dat nu steeds beter kunt combineren met domotica comfort-voorzieningen. Een van de leidende merken op dit gebied, D-Link, breidde zojuist het bestaande mydlink Home assortiment uit met de mydlink Home Security Starter Kit. Deze betaalbare doe-het-zelf kit beveiligt het huis in een paar eenvoudige stappen, samen met de gratis mydlink Home app. >>

large_security_home_kit6653039_s

 

Zo af en toe komt er productnieuws voorbij dat echt interessant is. Helaas is het meer en meer nodig om je bezit thuis te beschermen en het huis te beveiligen. Dat begint uiteraard bij heel goede sloten en andere anti-inbraakmaatregelen, zoals flink wat licht om het huis, maar ook een alarm is zinvol. Het mooie van deze tijd is dat u dat nu steeds beter kunt combineren met domotica comfort-voorzieningen. Een van de leidende merken op dit gebied, D-Link, breidde zojuist het bestaande mydlink Home assortiment uit met de mydlink Home Security Starter Kit. Deze betaalbare doe-het-zelf kit beveiligt het huis in een paar eenvoudige stappen, samen met de gratis mydlink Home app.

Geen zorgen meer over het onbeheerd achterlaten van uw huis, de huisdieren of persoonlijke eigendommen. Deze slimme en eenvoudig te installeren kit bestaat uit vier essentiële producten voor het beveiligen en automatiseren van de woning – de Connected Home Hub, een Monitor HD-camera, een Sirene en een Deur/raam Sensor. Met behulp van de gratis mydlink Home app wordt de apparatuur eenvoudig geinstalleerd en kunnen regels worden opgesteld wat de producten moeten doen als ze een inbraak detecteren. De Connected Home Hub, die wordt aangesloten op de netwerkrouter, creëert een verbinding tussen een mydlink Home apparaat en de app. Met de gratis mydlink Home app voor iOS en Android kunnen op afstand de apparaten worden beheerd. Via de app kunnen op talloze manieren regels worden opgesteld voor de producten uit de Home Security Kit en de andere producten uit het mydlink Home assortiment. Het automatiseren van de acties tussen de verschillende apparaten stelt de gebruiker in staat zijn of haar eigen slimme woning te creëren. De deur/raam sensor bijvoorbeeld waarschuwt via de app wanneer een deur of raam wordt geopend. Hij kan gebruikt worden voor deuren, kasten, kluizen en bijvoorbeeld medicijnkasten. De sirene, die behalve met netvoeding ook met een optionele batterij back-up werkt, kan in combinatie met de sensor worden ingesteld en indringers afschrikken met een luide alarmtoon. De Monitor HD-camera laat je vervolgens zien wat er aan de hand is in het huis, zowel overdag als ‘s nachts.

“Het grootste voordeel van deze kit is hoe de producten samenwerken. Wij moedigen gebruikers aan om met onze producten alledaagse processen in huis te automatiseren,” aldus Kevin Wen, President van D-Link Europa Ltd. “De apparaten zijn zeer betrouwbaar en veilig doordat de nieuwste encryptie-technologie wordt gebruikt zodat de privacy van gebruikers voortdurend is beschermd.” De DCH-107KT Smart Home Security Kit is direct verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 259,- incl. BTW. Natuurlijk wilt u deze uitbreiden met meer sensoren en apparatuur. Dat kan en is altijd goedkoper dan de schade door een inbraak. Bovendien kunt u er comfortverhogende voorzieningen aan koppelen, zoals het op afstand bedienen van een zonnescherm of van de verwarming. Ideaal! Overigens leest u over deze onderwerpen ook altijd veel op www.wonen.nl. Info over D-Link op http://www.dlink.com/nl/nl/home-solutions/mydlink_home/mission-makeover-the-nations-smart-homesdlink-home-app-680x384 DLink-ipad-Image .

 

Leave a Comment