Ben je op zoek naar de perfecte bikini voor je vriendin, maar weet je niet waar je moet beginnen? Het kan een lastige taak zijn, maar met deze handige tips kun je de perfecte dames badmode vinden die bij haar past en haar zelfvertrouwen geeft.

Voordat je begint met shoppen, is het belangrijk om te weten waar je op moet letten om de perfecte bikini voor je vriendin te vinden.

1. Kies de juiste maat bikini top

Zoek een bh van je partner en op het label staat welke maat de bh heeft, ga nu naar de onderstaande tabel en zoek de maat op en kijk naar de bijbehorende bovenste regel voor de bikinitopmaat.

Top maat XS/P S M L LL 1X 2X 3X
Bust 31/33 33/34 34/36 36/38 38/40 40/42 42/44 44+
Cup AA/A A/B B/C C D DD DDD E

2. Kies de juiste maat bikinibroekje

Bikini broekje XS/P S M L LL 1X 2X 3X
Taille 22/23 24/25 25/27 27/29 29/31 31/33 33/35 35/37
Heupen 31/33 33/35 35/37 37/39 39/41 41/43 43/46 46/49

De gemakkelijkste en eenvoudigste manier om de maat van een bikinibroekje te bepalen is om de maatlabels van je partners ondergoed te controleren. Meestal geven ze een XS, S, M, L, LL enz. aan. Dit geldt overigens ook voor heren badmode. Je weet nu de maat van het bikinibroekje, maar in 10% van de gevallen zie je een taille- en heupmaat op het ondergoedlabel. Als dat het geval is, gebruik dan gewoon de onderstaande tabel, zoek de bijbehorende taille-/heupmaat op en je kunt gemakkelijk de maat van het bikinibroekje bepalen.

3. Ken haar stijl goed

groene-bikini-vrouw

Ken de persoonlijke stijl van je vriendin voordat je gaat winkelen. Een vrouw dat gemakkelijk met de billen bloot gaat, kiest misschien graag voor een string of G-string bikini, terwijl iemand met een meer bescheiden smaak blij zou zijn met een boardshortje en een tankinitopje. Een bandeau of driehoekig topje met een kleine middenknoop creëert een mooie bustelijn voor vrouw met kleinere borsten; een vrouw met een grotere cupmaat kan een zware beugel gebruiken in een halter- of off-the-shoulder topje. Zorg er wel voor dat het topje in evenwicht is met een broekje met flirterige details als ruches of ruches. Bovendien verlengen hoog uitgesneden bikini’s de benen van het kortere vrouw, terwijl een bikinibandje de muffin top helpt verbergen.

4. Speelse patronen en kleuren

Een leuke kleur en een speels patroon kunnen een blah pak mooi maken. Als je vriendin zware billen heeft, kies dan voor een effen snoepkleurig broekje zonder details of extra stof. Dit verplaatst de ogen naar boven, naar haar topje en gezicht. Slankere meisjes zien er goed uit in gedurfde geometrische patronen, afbeeldingen, paisleys en bloemen. Houd rekening met zaken als color-blocking, een handige manier om een lange torso op te breken, en neonkleuren, die goed passen bij getinte of donkere vrouwen.

5. Het zit hem in de details

bikini-zwart-vrouw

Kijk naar het lichaamstype van je vriendin om uit te vinden waar de details van het badpak moeten komen. Vrouwen met een kleinere borstomvang zien er goed uit met ruches, gelaagde stof en franjes die de buste een lift geven, terwijl vrouwen met grotere borsten kunnen gaan voor schonere, meer gestroomlijnde lijnen aan de bovenkant. Vrouwen in elke maat kunnen leuke dingen dragen, zoals leuke uitsparingen aan de onderkant, juwelen aan de bovenkant en interessant borduurwerk. Zoek naar de details van het badpak zoals zij die graag op haar kleding ziet, zoals metalen accenten of kleine bandjes en strikjes.

Leave a Comment