Vorig jaar hebben we een pandemie van het kijken naar onze favoriete series overleefd, en hoewel we al eerder af en toe tv-series-koorts hadden (remember GOT?), zijn we er dit jaar klaar voor om binge watching naar een heel nieuw niveau te tillen.

Wi-Fi is essentieel, maar abonnementen zijn de echte game-changer

netflix-tablet

Een zwak Wi-Fi-signaal kan je geduld op de proef stellen terwijl je naar je favoriete tv-programma kijkt. Laadtijden en verbroken verbindingen zijn een echte nachtmerrie.

Heeft Wi-Fi moeite om alle uiteinden van uw huis te bereiken? Dit is een van de meest voorkomende redenen voor een zwak internetsignaal. Als dit uw probleem is, kunt u het gemakkelijk oplossen met een wifi extender: u zult geen dode zone in uw huis hebben en u zult uw series kunnen binge watchen vanuit uw keuken naar uw slaapkamer, uw woonkamer of – waarom niet – uw badkamer!

Wi-Fi is belangrijk maar nutteloos zonder een abonnement op een streamingdienst. En waarom zou je er maar één kiezen in plaats van allemaal? Netflix, Amazon Prime of Disney Plus bieden allemaal een grote selectie aan inhoud, en u kunt ervoor kiezen om maandelijks te worden gefactureerd om de flexibiliteit te hebben om te annuleren en opnieuw te abonneren.

Netflix zal bijvoorbeeld Friends streamen tot het einde van 2021, en het blijkt dat oude tv-programma’s goed zijn voor je gezondheid, vooral als je last hebt van angst. Maar je kunt ook angstig zijn om de nieuwe afleveringen van The Umbrella Academy te ontdekken, die tegen het einde van dit jaar of begin 2022 zullen worden gestreamd.

Amazon Prime zal binnenkort nieuwe afleveringen van The Boys vrijgeven, en ze zullen worden voorafgegaan door een webserie, Seven on 7, die de hype op gang moet houden voordat de nieuwe afleveringen worden vrijgegeven.

Disney Plus zal Cruella, met Emma Stone en Emma Thompson, tegen eind augustus 2021 uitbrengen.

Welke van deze moet je kiezen? We wedden dat het een moeilijke keuze zal zijn.

We hadden nog geen sport stream dienst genoemd, maar wat dacht je van het organiseren van een voetbal kijkfeestje met je vrienden? Streamingdiensten voor sportevenementen zijn een ander abonnement dat u zou moeten overwegen.

Gezellig

tv-netflix

Mis geen seconde van je favoriete show: wees voorbereid op een lange avond van serieus binge watching en anticipeer op je behoeften voordat je op “play” drukt.

Met je tablet of mobiel kun je streamen waar je maar wilt, maar een comfortabele bank is veel beter dan een ongemakkelijke stoel. Misschien zorgt een deken voor die extra knusheid: je kunt er een grote en pluizige halen en die delen met je beste vriendin.

Wat eten en drinken betreft, kun je echt het verschil maken van een onervaren binge-watcher tot een professional. Zoete en zoute popcorn, mini hotdogs, zelfgemaakte pizza… Als je iets lekkers kookt net voordat je je comfortabel op de bank nestelt, voorkom je dat je tijdens de show een stop maakt. En voor de liefhebbers van lekker bier, een bierkoeler in dezelfde kamer als je scherm geeft je een bioscoopervaring in je woonkamer. Je vindt de jouwe hier.

Houdt u van frisdrank? Die moeten ook perfect gekoeld zijn en dicht bij jou in de buurt. Ooit overwogen om zo’n drankkoeler voor uw woonkamer aan te schaffen? Hier zijn enkele oplossingen om je huis te pimpen en het veel beter te maken dan een bioscoop!

Als je vrienden thuis uitnodigt, maak dan extra ruimte zodat iedereen zich comfortabel voelt en het scherm goed kan zien: niemand wil een winnend doelpunt of die plotwending missen!

Als je vrienden uitnodigt voor een avondje binge watchen, verdeel dan eten over tafels in de buurt van het scherm, zodat iedereen in de buurt iets te eten heeft en niet voor de tv hoeft te lopen om dat laatste stuk pizza te halen.

Het is tijd voor een serieuze binge-watching

Nu je alles hebt ingesteld om je favoriete tv-programma’s te bekijken, leg je je telefoon het zwijgen op, trek je je comfortabele pyjama aan en druk je op “play”.

Leave a Comment