Overal zien we ze voorbij komen: de boomstamtafels! Ben je ook al fan? Dan is het tijd om een boomstamtafel te kopen. De perfecte boomstamtafel vinden kan nog best een uitdaging zijn. Want je wilt een kwalitatieve tafel die tegen een stootje kan en jarenlang mee gaat. En uiteraard wil je niet de hoofdprijs betalen. Gelukkig kun je bij UrbanSofa terecht voor kwalitatieve boomstamtafels tegen een scherpe prijs!

Duurzame tafels

Alle tafels van UrbanSofa hebben een blad van massief, tropisch hardhout. Bij de productie hiervan wordt rekening gehouden met mens en milieu. Duurzaamheid staat namelijk hoog in het vaandel bij UrbanSofa. Zo wordt er enkel hout gebruikt dat afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Zowel het hout als de complete productie is gecertificeerd.

Unieke boomstamtafel

Hout is een prachtig natuurproduct. De boomstamtafels van UrbanSofa hebben de unieke vormgeving van de boom behouden, waardoor iedere tafel uniek is. UrbanSofa levert hun tafels altijd onbehandeld uit, waardoor deze een robuuste, natuurlijke uitstraling hebben. Uiteraard kun je er zelf voor kiezen om het blad wel te behandelen. Dit kan met UrbanSofa PRO Care wat zorgt voor een uitermate bescherming, maar waarmee het blad wel de natuurlijke uitstraling behoudt. Of je geeft het blad juist een kleurtje met UrbanSofa Care & Color. Het is helemaal aan jou!

Verschillende onderstellen

boomstam-tafel-luxe

Je kunt jouw boomstamtafel nog verder personaliseren door zelf de poot te kiezen. UrbanSofa levert verschillende onderstellende voor hun tafels. Zo kun je kiezen uit een stoere X-poot, stijlvolle U-poot of een exclusieve spinpoot. Alle onderstellen zijn in verschillende kleuren en diktes te verkrijgen. Je stelt een boomstamtafel samen die het beste bij jou past!

Boomstamtafel kopen

Je kunt de tafels van UrbanSofa bij winkels door het hele land vinden. Op de website van UrbanSofa vind je gemakkelijk een verkooppunt bij jou in de buurt. Hier kun je uitgebreid jouw favoriete boomstamtafel bekijken en advies ontvangen. Heb je vooraf nog vragen? De klantenservice van UrbanSofa staat je graag te woord om al je vragen te beantwoorden.

Leave a Comment