Botic van de Zandhulp is een Nederlands tennistalent. Hij is 28 jaar oud en opgegroeid in Veenendaal. Op 4-jarige leeftijd begon hij al met tennissen. Het viel mensen gelijk al op dat hij erg getalenteerd was, maar na het afronden van zijn middelbare school begon zijn carrière pas echt op 16-jarige leeftijd. Inmiddels heeft hij veel hoogtepunten in zijn carrière bereikt. Zo heeft hij in 2016 het Nederlands Kampioenschap gewonnen in het enkel- en dubbelspel. En in de jaren 2021 en 2022 heeft hij ook weer het Nederlands Kampioenschap gewonnen. Maar vandaag gaan we het hebben over iemand anders waarvan hij het hart heeft gestolen en dat is zijn vriendin, Floor Isabel ‘t Hart.

Floor Isabel ‘t Hart is de vriendin van Botic van de Zandschulp?

Floor Isabel ‘t Hart staat in vergelijking met haar vriend meer buiten de schijnwerpers, maar ze deelt wel kiekjes over haar leven op Instagram. Ze zijn jeugdliefdes van elkaar, want ze zijn maar liefst 12 jaar samen! Floor is een student aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en ze studeert Science Business and Innovation. Daarnaast werkt ze ook bij KPMG als hr-medewerker. Verder is ze zelf ook echt een sportfanaat. In haar vrije tijd speelt ze bij hockeyclub Westerpark in Amsterdam. Ook gaat ze regelmatig naar de sportschool genaamd Saint & Stars.

Wat doet Floor Isabel ‘t Hart nog meer in haar leven?

Floor is ook een echte reiziger, op haar Instagram is te zien dat ze elk jaar wel in meerdere landen op vakantie gaat. Zo is ze onder andere naar Dubai, Amerika, Sri Lanka en Australië geweest. En op haar vakanties zit ze zeker ook niet stil. Zo heeft ze in Rwanda in 2023 meer dan 100 km afgelegd voor een goed doel. Hiermee heeft ze 1200 euro opgehaald, waardoor het mogelijk was voor 100 kinderen om een jaar naar school te gaan, wat natuurlijk fantastisch is!

Op de Instagram van Floor Isabel ‘t Hart

Floor Isabel 't Hart

Wij zijn ervan overtuigd dat Floor gemakkelijk een model kan worden, want deze bloedmooie vrouw deelt prachtige kiekjes op haar Instagram. Als ze niet in de sportschool, hockeyclub of een ander land zit, zie je op haar foto’s dat ze gezellig met vriendinnen aan het feesten en borrelen is. Ook is ze niet bang om haar foto’s van haar mooie lichaam te delen, want af en toe deelt ze sexy bikinifoto’s waar ze in schittert. Wij zijn het er in ieder geval mee eens dat de Zandschulp een mooie en slimme vriendin aan de haak heeft geslagen!

Leave a Comment