Met de eerste warme voorjaarsdagen in het vooruitzicht, verruilen veel Nederlanders hun winterkleding in de kledingkast voor de lente garderobe. In plaats van dikke truien, kiest men voor een vrolijke blouse of polo. Heb jij de kleren voor de koude wintermaanden al naar zolder verplaatst? Niet alleen kun je de kleding in je garderobe verwisselen; kijk ook nog eens kritisch welke elementen er ontbreken. Wellicht leent dit voorjaar zich goed voor het uitbreiden van de schoenenkast. Schoenen maken of kraken een outfit! In dit artikel vind je inspiratie voor het uitbreiden van jouw persoonlijke assortiment aan schoenen.

Witte sneakers een populaire trend in 2023

houten-vloer-sneakers

Wie online op zoek gaat naar nieuwe schoenen, merkt al snel op dat witte sneakers in trek zijn. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen de witte sneakers met een hoge- en normale zool. Sommige modellen zijn spierwit; andere modellen bevatten een klein, gekleurd logo of bijvoorbeeld een beige kleur. Leuk aan deze witte sneakers is het gegeven dat ze onder ieder kledingstuk passen. Je combineert ze als vrouw met zowel een jeans als een lange jurk. Mannen kunnen kiezen voor een nette pantalon met hippe, sportieve sneakers. De tijd dat je als man standaard in pak met puntschoenen naar kantoor kwam is voorbij; business casual is de nieuwe trend.

Nadeel van witte sneakers is het gegeven dat ze wat sneller vies zullen zijn dan de sneakers die je voorheen droeg. Houd er rekening mee, dat ze wat vaker gepoetst moeten worden!

Nette pumps voor chique gelegenheden

Voor chique gelegenheden is de witte sneaker minder geschikt. Overweeg hier het gebruik van nette pumps als dame. Kies je voor een zeer hoge haak, of geef je de voorkeur aan een klein hakje? De pumps worden in verschillende modellen en geproduceerd met diverse materialen aangeboden. Populair zijn de chique pumps met suède bekleding, welke je outfit een luxe uitstraling geven. Deze pumps worden in verschillende kleuren aangeboden. Trendy in 2023 zijn de pumps met suède in een pasteltint. Denk aan lichtroze, olijfgroen, enzovoorts.

Tip: combineer de pumps met suède bekleding met een wijdere pantalon. Steeds meer dames geven de voorkeur aan een wijde broek, boven een skinny jeans die we de afgelopen jaren vaak zagen. Een wijdere broek biedt niet alleen meer comfort, maar geeft outfits daarnaast een nette look. Kleed het geheel af met een aantal sieraden. Denk aan een horloge, een ring, oorbellen of bijvoorbeeld een ketting.

Leave a Comment