Steeds wanneer je denkt dat Bridget Maasland een beetje op de achtergrond lijkt te verdwijnen, doet de inmiddels 48-jarige presentatrice iets dat ons eraan herinnert dat zij nog altijd actueel is. Ze heeft recentelijk een spraakmakende foto van haar Playboy-sessie op haar Instagram gedeeld, waarmee ze haar volgers meeneemt naar haar verleden in de schijnwerpers. Bridget staat tegenwoordig vooral bekend om haar veelzijdige verschijningen op televisie, om haar stijlvolle kleding en haar soms onthullende outfits, maar in het verleden stond zij vooral ook bekend om haar publicatie in de Playboy.

Publicatie in de Playboy

bridget maasland naakt playboy

De jongere generatie zal het misschien niet eens weten, maar in het verleden mocht Bridget Maasland zich zeker rekenen tot de meest sexy twintigers van ons land. Zij verscheen 18 jaar geleden, in 2006, in de Playboy. De jonge Bridget stond vooral bekend als VJ, maar heeft daarnaast zeker ook meerdere malen als model haar sporen achtergelaten. Niet te lang geleden deelde zij opnieuw de Playboy publicatie op haar Instagram, zodat ze zeker weet dat haar volgers niet vergeten dat ook dit tot haar carrière behoort. Het is niet erg om af en toe even een stap terug in het verleden te doen.

Bridget zoekt altijd de publiciteit op

Wanneer we kijken naar het leven van Bridget, dan zien we dat ze eigenlijk altijd wel op de één of andere manier in de spotlights staat. De publiciteit die zij ontvangt is lang niet altijd positief, maar zelf is Bridget van mening dat alle publiciteit goede publiciteit is. Ze heeft in het verleden de krantenkoppen gehaald met haar relatieperikelen, inclusief een veelbesproken relatie met André Hazes, en voor een incident waarbij haar kledingkeuze tijdens een uitzending van RTL Boulevard als te onthullend werd beschouwd. Haar deelname aan de Playboy is een noemenswaardige mijlpaal in haar carrière, die ze dus met een recente Instagram post opnieuw onder de aandacht heeft gebracht.

Weer even een kijkje in het verleden

De foto’s uit haar Playboy-tijd kenmerken zich door durf en creativiteit, zoals de beelden waarop ze zich baadt in melk of nonchalant koffie drinkt in de buitenlucht, allemaal zonder bovenkleding. Deze beelden tonen een andere kant van Bridget, ver van de televisieschermen en nieuwsberichten over haar persoonlijke leven. Wat wel duidelijk opvalt aan de foto’s die zij deelde, is dat haar borsten wel erg ‘onbeweeglijk’ lijken. Het is geen geheim dat Bridget borstimplantaten heeft gehad in het verleden. Deze borstimplantaten heeft zij inmiddels laten verwijderen, volgens de nieuwste trends.

Het verwijderen van borstimplantaten is de trend

We hebben een tijd gekend waarin het heel trendy was om je borsten te laten doen. Veel bekende Nederlandse dames lieten borstimplantaten plaatsen. Een borstvergroting leek net zo gewoon als het kopen van een nieuw paar schoenen. Nu zien we hier een verschuiving, want in deze tijd is het vooral in de mode om je natuurlijke silhouet weer te onthullen. Meerdere Nederlandse vrouwen, waaronder Monica Geuze en Sarah van Soelen, de ex van André Hazes jr., hebben hun borsten weer laten verkleinen voor een meer natuurlijke uitstraling. Bridget Maasland heeft ook haar borstimplantaten laten verwijderen.

Niet alleen een terugblik op de Playboy

Naast haar terugblik op Playboy heeft Bridget ook commentaar geleverd op het huwelijk van André Hazes en Monique. Met een licht sarcastische toon uitte ze haar nieuwsgierigheid over de toekomst van André’s liefdesleven, waarbij ze opmerkte dat ze vooral benieuwd was met wie hij volgend kerst zou doorbrengen. Dit commentaar toont Bridget’s scherpe humor en haar vermogen om in het nieuws te blijven, ongeacht het onderwerp. De relatief korte relatie tussen Bridget en André Jr. is meerdere malen in de schijnwerpers gezet, voornamelijk door het grote leeftijdsverschil tussen de twee.

Geen schaamte voor het lichaam van nu

Bridget Maasland deelde dan wel een foto uit de Playboy, waarop te zien is hoe zij op de bank ligt met de borsten – inclusief borstimplantaten – ontbloot. Toch is het ook Bridget die nu juist met haar Instagram volgers deelt dat zij blij is met de natuurlijke vorm van haar lichaam, zonder de borstimplantaten en met het figuur van een vrouw die inmiddels bijna 20 jaar ouder is geworden. Zij deelde een foto van nu, in haar ondergoed, waarmee zij laat zien trots te zijn op haar lichaam van nu.

De meest naakte foto’s van Bridget Maasland

Bridget Maasland was voor velen een prachtige vrouw toen zij in de Playboy stond in 2006, en voor velen is deze presentatrice nog altijd een mooie dame om naar te kijken. Ben jij benieuwd naar de meest naakte foto’s van Bridget Maasland? Wij hebben een mooie selectie voor je gemaakt.

Leave a Comment