We hebben er allemaal geregeld mee te maken: je wilt iemand een cadeautje geven en je hebt werkelijk geen idee wat je voor hem of haar moet kopen. Geen fles wijn, want wellicht net een andere smaak. Geen afgezaagde envelop met geld en ook niet iets wat met een beleefd dankjewel in ontvangst wordt genomen maar duidelijk niet leuk gevonden wordt. Wat is dan wel leuk? Nu ja, een cadeaubon of een boekenbon natuurlijk. Zeker die laatste, want van boeken lezen krijg je nooit genoeg. Maar wat steeds meer furore maakt is Kookkado. Dat is een combinatie van een app en een pas. Op Kookkado.nl kun je een kookkadopas aanschaffen voor elke gelegenheid. Hiermee kun je kiezen uit een groot assortiment producten op het gebied van koken. Je kunt ermee in een restaurant betalen, maar ook wijn mee afrekenen, een boek of precies dat mes dat je al een tijd zoekt. Geweldig!>>

 

We hebben er allemaal geregeld mee te maken: je wilt iemand een cadeautje geven en je hebt werkelijk geen idee wat je voor hem of haar moet kopen. Geen fles wijn, want wellicht net een andere smaak. Geen afgezaagde envelop met geld en ook niet iets wat met een beleefd dankjewel in ontvangst wordt genomen maar duidelijk niet leuk gevonden wordt. Wat is dan wel leuk? Nu ja, een cadeaubon of een boekenbon natuurlijk. Zeker die laatste, want van boeken lezen krijg je nooit genoeg. Maar wat steeds meer furore maakt is Kookkado. Dat is een combinatie van een app en een pas. Op Kookkado.nl kun je een kookkadopas aanschaffen voor elke gelegenheid. Hiermee kun je kiezen uit een groot assortiment producten op het gebied van koken. Je kunt ermee in een restaurant betalen, maar ook wijn mee afrekenen, een boek of precies dat mes dat je al een tijd zoekt. Geweldig!

De kookkadopas vertegenwoordigt een bepaalde waarde. Welke waarde dat is, mag je zelf bepalen. Dus voor elke gelegenheid is een passend kookkado beschikbaar! Degene die de pas ontvangt, kan de code die erop staat scannen met zijn of haar mobiel en dan wordt het bedrag toegevoegd aan het account van de ontvanger. Je kunt dus meerdere kookkadopassen combineren in één tegoed. Gemakkelijk en overzichtelijk! En met dat tegoed kun  je vervolgens allerlei leuke dingen doen. Je kunt gaan shoppen bij de partners van kookkado en afrekenen met het saldo op de kookkadopas. Er zijn onder andere kookkado partners voor Kookboeken, Ingrediënten, Thuiskoks, Kookstudio’s, Pannen en bestek en Keuken.

Het idee van Amersfoorter Pim Haaksman slaat zeer aan, ongetwijfeld ook doordat hij slim gebruik maakt van sociale media en zijn website www.kookkado.nl. Je kunt daar met een muisklik meteen zien wat er allemaal mogelijk is en meteen erop inspelen. Dat hoef je niet alleen tot jezelf te beperken, je kunt bijvoorbeeld ook met een hele groep ergens lekker gaan eten, kooklessen boeken, wijnkopen of bijvoorbeeld alleen maar vier beefburgers bestellen. Alles wat met hart en mond te maken heeft, is er. Daarom noemen ze het zelf ‘De compleetste culinaire giftcard van Nederland’. Volgens ons is het ‘de meest complete’ maar daarover zeuren wij niet, het is een pracht initiatief. Aanbevolen dus, gewoon die app downloaden en als er straks gevraagd wordt ‘wat wil je eigenlijk voor je verjaardag?’ laat je de verrassingen binnenstromen. In deze video wordt Kookkado uitgelegd:

Leave a Comment