Spiegeltje spiegeltje aan de wand… wie heeft de mooiste woning van Nederland? Buitenstate Makelaars, het samenwerkingsverband van 37 NVM-makelaars die vooral huizen in buitengebieden aanbieden, is al een langjarige relatie van ClassyLife. Wij plaatsen daarom geregeld een bijzonder huis uit hun aanbod. Voor de tweede keer organiseren zij nu de verkiezing van de mooiste landelijk gelegen, vrijstaande woning in het buitengebied. Woningeigenaren maken kans op een culinair tuinfeest t.w.v. € 5.000,-. Misschien heeft u wel een huis om daaraan mee te doen!>>

Spiegeltje spiegeltje aan de wand… wie heeft de mooiste woning van Nederland? Buitenstate Makelaars, het samenwerkingsverband van 37 NVM-makelaars die vooral huizen in buitengebieden aanbieden, is al een langjarige relatie van ClassyLife. Wij plaatsen daarom geregeld een bijzonder huis uit hun aanbod. Voor de tweede keer organiseren zij nu de verkiezing van de mooiste landelijk gelegen, vrijstaande woning in het buitengebied. Woningeigenaren maken kans op een culinair tuinfeest t.w.v. € 5.000,-. Misschien heeft u wel een huis om daaraan mee te doen!

Iedereen die een bijzondere, landelijke gelegen woning bezit kan op www.demooistebuitenstate.nl een aantal foto’s plaatsen. Dit kan tot en met 31 augustus, daarna start de stemperiode. Per provincie gaat er een winnaar door naar de finale en deze 12 woningen worden beoordeeld door een vakkundige jury bestaande uit: Ger Jaarsma (voorzitter NVM), Mario Broekhuis (hoofdredacteur van het blad Landleven) en Johan Bak (stylist en decorateur). Zij beslissen uiteindelijk welke woning ‘De Mooiste Buitenstate’ wordt.

Passie voor buiten wonen
Buitenstate makelaars zijn gespecialiseerde makelaars die houden van het buitenleven. Vandaar dat vorig jaar het idee ontstond om het mooie buitenleven, waar de woningen veelal nog betaalbaar zijn, voor het voetlicht te brengen. Het NVM lidmaatschap, de jarenlange ervaring en kennis van het buitengebied zijn de verbindende factoren tussen de deelnemende makelaarskantoren. Zelf zien wat er momenteel aangeboden wordt? Zie dan www.buitenstate.nl.

 

Leave a Comment