Velen van ons hebben er tijdens de corona crisis voor het eerst kennis mee kennisgemaakt: thuiswerken. Kiezen voor goed meubilair in ons kantoor aan huis is net zo belangrijk als het kiezen van een kwaliteitsmatras. Aangezien steeds meer mensen thuis werken, kunnen we hier wel acht uur of meer per dag doorbrengen. Gelukkig kun je met hoogwaardige, handgemaakte, hardhouten bureaus in jezelf en in je werk investeren. Deze handleiding helpt je om het juiste bureau te kunnen vinden om de klus te klaren.

grijs-bureau

1. Stijl

 • De woonstijl bepaalt vaak welk type bureau jij voor jouw ruimte aanschaft. Als je bijvoorbeeld een kantoor in mid-century stijl wilt, kun je voor een houten schrijftafel kiezen, die geschikt is voor die periode. Zoek uit welk soort massief hout het beste werkt voor jouw huis of kantoor en bepaal vervolgens jouw favoriete afwerkingsoptie. Gelukkig kan je via Emob veel verschillende stijlen vinden.
 • Bureaus zijn er in alle soorten: klassiek, eigentijds, ruimtebesparend en gespecialiseerd. Kies niet alleen een bureau dat bij jouw interieur past, maar dat ook jouw werk gemakkelijker maakt.

2. Grootte en configuratie?

 • Welk type bureau het beste bij je past, hangt grotendeels van de beschikbare kantoorruimte af. Bureaus zijn er in een grote verscheidenheid aan vormen en maten, van ruimtebesparende schrijftafels tot complete u-vormige werkplekken.
 • Commerciële instellingen hebben extra ruimte nodig voor multitasking, vergaderingen met klanten en extra bestandsopslag, terwijl ruimte in een thuiskantoor vaak beperkt is.
 • Beperkt tot een hoek? L-vormige bureaus zijn dan misschien precies wat jij nodig hebt.

3. Welk type computer gebruik je?

 • Gebruik je een desktop of een laptop? Over het algemeen is er meer ruimte en accommodatie voor een desktop nodig, zoals een uitschuifbare lade voor het toetsenbord en een gesloten kast om jouw pc-toren op te bergen.
 • Laptop bureaus hebben vaak een strakker ontwerp en kunnen in bijna elke kamer van het huis worden gebruikt.
 • Hoe dan ook, als je van plan bent om in jouw thuiskantoor een computerbureau te gebruiken, moet je opties voor kabelbeheer overwegen om jouw werkruimte vrij van computerkabels te houden.

4. Hoe werk jij?

 • Heb jij veel bewegingsruimte nodig? Heb jij een grote vrije ruimte onder jouw bureau nodig om een extra grote stoel te kunnen plaatsen? Heb jij bij jouw werk veel bestanden, papieren en boeken nodig? Overweeg dan een groter directiebureau met veel hangmappen en lades.
 • Een wandwerkplekcombinatie combineert kasten, planken en lades voor een gemakkelijke toegang tijdens de werkdag.

5. Wat voor opslagruimte heb je nodig?

 • Een georganiseerd bureau zorgt voor een georganiseerde geest. Zorg ervoor dat je aandacht besteedt aan de specifieke eigenschappen van een bureau om er zeker van te zijn dat het alles heeft wat je nodig hebt. Je kunt hierbij denken aan lades voor kantoorbenodigdheden, kaartenbakjes, een toetsenbordlade, opbergruimtes voor kabelbeheer, open planken voor decoratie en veel ruimte voor dagelijks werk.

Na het overwegen van al deze vragen, blader je door onze grote selectie van massief houten, Amish handgemaakte bureaus om een bureau te vinden, dat perfect bij je past.

Leave a Comment