Het vinden van een passend cadeau voor iemand die je niet goed kent, kan voor heel wat kopzorgen zorgen. Je wilt natuurlijk niet de plank compleet misslaan en je wilt ook niet aankomen met een afgezaagd verjaardagscadeau. Dit probleem los je eenvoudig op. Hier lees je namelijk over de leukste cadeaus die je aan iemand kunt geven die je niet goed kent.

Een kookboek

kookboek-lunch

Wie houdt er nu niet van lekker eten? Wanneer je iemand niet goed kent, kan het uitkiezen van passend literatuur lastig zijn. Je weet niet waar diegene van houdt en of het eigenlijk wel een lezer is. Een kookboek daarentegen is ideaal voor iedereen. Ook heb je geluk dat er zo ontzettend veel verschillende kookboeken op de markt zijn. Je kunt bijvoorbeeld een kookboek voor echte mannen kopen, voor die ene collega die je niet zo goed kent. Een studentenkookboek is perfect voor de neef die je niet zo vaak meer ziet. Een bakboek voor petit fours is dan weer geschikt voor de oudtante van jouw partner. 

Een dinerbon

restaurant-keuken

Een cadeaubon is vaak een afgezaagd cadeau voor wanneer je echt niets kunt bedenken. Toch hoeft dit niet altijd een saai cadeau te zijn. Wanneer je iemand een dinerbon schenkt, geef je eigenlijk een avondje naar het restaurant cadeau. Dit is perfect wanneer je iemand niet goed kent, zo kan de ontvanger zelf bepalen welk restaurant hij of zij wilt bezoeken. Het is natuurlijk een mooie twist om ze dan ook uit te nodigen om samen te gaan, zo leer je elkaar direct beter kennen.

Een bos bloemen

grafkist-met-bloemen

Iedereen fleurt op met een mooie bos bloemen. Een bos bloemen is een ideaal verjaardagscadeau voor iemand die je niet kent. Kies voor een fleurige en uitbundige bos om mee te nemen, wanneer je op verjaardagsvisite gaat. Je kunt vandaag de dag ook online bloemen bestellen en laten bezorgen. Zo kun je ook van veraf een leuk cadeau geven per post. 

Een mand met streekproducten

Een set bier, een luxe reep chocola of lekkere kaasjes zijn los van elkaar spannend om te geven. Je weet wellicht niet of de jarige wel of niet van bier of chocola houdt. Om toch een leuk cadeau te geven, is het slim om de producten te variëren. Kies daarom voor een leuke mand met streekproducten. Zo is jouw cadeau lekker divers en zit er altijd wel iets bij van de jarige lekker vindt. 

Wie verras jij dit jaar op zijn of haar verjaardag met een leuk cadeau? Je hoeft iemand niet goed te kennen om een leuk presentje te geven op de verjaardag. Het is soms ook voor mensen die je juist goed kent lastig om een geslaagd cadeau te vinden. Maak daarom gebruik van bovenstaande lijst met cadeau inspiratie. Lukt het je uiteindelijk nog steeds niet om te slagen? Dan kun je als laatste optie nog altijd een cadeaukaart geven voor een webshop naar keuze. Dit is minder origineel, maar wel altijd een leuk cadeau om te ontvangen. 

Leave a Comment