Het vinden van een perfect cadeau, dat ook nog eens binnen je budget past, was nog nooit zo eenvoudig.

Het kopen van cadeaus kan voor de meeste mensen best stressvol zijn. Maar als je indruk op een vrouw wilt maken, kan het soms wel aanvoelen alsof je een mission impossible moet voltooien. Er is de onderliggende angst om met het verkeerde aan te komen of om een verkeerde indruk te maken. Je kunt ook bang zijn om gewoon met iets aan te komen waarin ze niet is geïnteresseerd, terwijl ze wel zal doen alsof ze het leuk vindt om je niet verlegen te maken. Er zijn twee oorzaken die dit in de soep kunnen laten lopen en dat is dat mannen geen idee hebben wat vrouwen eigenlijk willen en dat de meeste mannen denken dat het beste cadeau, dat je de vrouw van wie je houdt kunt kopen, iets glimmends/duurs is.

De kunst van het geven van cadeaus aan je vriendin of vrouw is niet zo ingewikkeld (of duur) als je misschien wel denkt. Laat deze tips en ideeën je helpen om het perfecte cadeau te kunnen vinden!

1. Bekijk haar social media account

facebook

Als je vriendin een Pinterest-account heeft, is de kans groot dat ze veel dingen, die ze leuk vindt, zoals bijvoorbeeld oorpiercings daarop heeft geliked of heeft gedeeld! Het is dus slim om dat eens uit te zoeken. Zo niet, kijk dan waar ze het op Twitter, Facebook of Instagram over heeft! Is ze enthousiast over een nieuw make-up product? Deelt ze video’s van coole kook- en bakgadgets? Gebruik dit in jouw voordeel!

2. Bedenk wat ze nodig heeft

Heeft jouw partner het altijd koud? Geef haar dan misschien een zachte, knusse deken of een mooie dikke hoodie. Vraagt ze haar vrienden altijd of ze kauwgom hebben? Koop wat pakjes voor in haar tas. Raakt haar telefoon altijd leeg terwijl ze onderweg is? Investeer dan in een powerbank, die ze kan meenemen. Vertrouwt ze op haar telefoon om van punt A naar punt B te komen? Een telefoonhouder voor in de auto kan dan de perfecte investering zijn. Heeft ze het al heel lang over een mooie tragus piercing, dan is dat een goede hint. Dergelijke cadeaus laten zien dat je je vriendin niet alleen goed kent, maar ook begrijpt wat ze nodig heeft!

3. Bekijk wat ze al heeft

kleding-rek

Dit lijkt misschien voor de hand liggend, maar ik bedoel het op een intuïtieve manier. Heeft ze een hoop make-up die overal ligt verspreid in een bureaula? Koop dan een leuk make-uptasje of organizer en pak het in met een grote strik erom heen. Is ze gek op koffie en leent ze altijd een mok? Koop een paar koffiemokken of een thermosflesje met een ontwerp dat ze leuk zou vinden (bijv. als ze Harry Potter leuk vindt. Draagt ze haar laptop altijd met zich mee? Vind coole laptopstickers, die haar interesses weerspiegelen. Als je moedig bent en een goede band met haar ouders hebt, vraag dan advies aan hen en kijk of ze goede tips voor je hebben en of je misschien bij een gelegenheid samen iets kunt geven. Als ze haar een nieuwe telefoon geven, kun jij er een mooi hoesje bij kopen.

4. Beoordeel je eigen talenten

Jouw talenten en charmes maken deel uit van de redenen waarom jouw vriendin jouw vriendin wil zijn. Een zelfgemaakt geschenk zegt veel over hoeveel je om haar geeft. Als je een artiest bent, gebruik dat dan. Als je talenten muzikaler zijn, schrijf dan een liedje of maak een coole gepersonaliseerde playlist. Als je gekke videobewerkings- of productievaardigheden hebt, voeg dan enkele van je zinvolle herinneringen samen toe aan een clip, zodat ze die op elk gewenst moment kan bekijken.

5. Denk na over je relatie

koppel-relatie

Zijn filmavonden iets waar jullie samen van genieten? Stel een klein filmmandje, compleet met dvd’s van haar favoriete films, popcorn, snoep en een comfortabele joggingbroek samen. Houd je van spelletjesavonden? Zoek leuke bord- of kaartspellen waar je samen van kunt genieten. Wil ze in de winter elke week samen schaatsen? Geef haar haar eigen nieuwe paar schaatsen. Zoek iets dat weergeeft dat je graag samen dingen wilt doen.

6. Wees niet bang om te vragen

Als je worstelt met het vinden van het perfecte cadeau, mag je best om hulp vragen. Praat met haar vrienden of haar familie en vraag om advies of goedkeuring. En als het geen hele grote verrassing hoeft te zijn, kun je de ontvanger zelf vragen wat er op haar lijstje staat.

7. Bekijk haar interesses, collecties en hobby’s

Voor een vrouw, die graag traint en naar de sportschool gaat, kun je een mooie waterfles en een nieuwe yogamat of een nieuwe sporttas om haar spullen in mee te nemen kopen. Misschien verzamelt ze rubberen eendjes en kun je er een paar vinden om toe te voegen aan haar collectie. Gaat ze graag naar de disco? Bestel dan een gaaf nieuw shirt dat ze kan dragen.

Leave a Comment