Er is altijd wel één persoon in de groep die het geluk niet aan zijn of haar zijde heeft. Elke steen, dennenappel of stoeprandje is een gevaar, want ergens over struikelen hoort voor hem of haar bij de dagelijks orde. Ook dingen uit de handen laten glippen, iets omstoten of ergens tegenaan lopen hoort er allemaal bij. Je staat niet meer te kijken van blauwe plekken of wéér een kapotte telefoon of horloge. Om het leven van jouw onhandige vriend of vriendin wat makkelijker te maken, zijn er een aantal cadeaus die daarbij helpen!

1. Telefoonhoesje

iphone-hoesje-bruin

Misschien erg voordehandliggend, maar ook zeker onmisbaar. Een telefoonhoesje. Tegenwoordig zijn smartphones een dure grap. Je legt zo een paar honderd of misschien wel duizend euro neer voor een smartphone. Aangezien een telefoon onze meest gebruikte accessoire is en overal mee naartoe gaat, wordt een smartphone ook vaak blootgesteld aan gevaarlijke situaties. Zeker een telefoon van onhandige mensen heeft de grond al een paar keer van dichtbij bekeken. Met een goed telefoonhoesje is de smartphone beschermd tegen harde klappen en is de telefoon minder vatbaar voor krassen en barsten. Zo blijft de telefoon langer intact en hoeft je vriend of vriendin geen geld uit te geven aan torenhoge reparatiekosten. Wil je nu echt een origineel cadeau geven? Dan kun je ook zelf een iPhone X hoesje ontwerpen of een hoesje voor andere modellen. Je kiest zelf een leuke foto uit. Dit kan een foto van jullie samen zijn, maar het kan natuurlijk ook een foto zijn of haar van haar idool, huisdier of favoriete quote. Met een zelf ontworpen hoesje weet je in ieder geval zeker dat je een uniek en persoonlijk cadeau geeft!

2. Screenprotector

Iets wat eigenlijk hand in hand gaat met een hoesje, is natuurlijk een iPhone 11 screenprotector of screenprotector voor een ander model. Met een hoesje is de behuizing van je telefoon beschermd, maar het beeldscherm is natuurlijk ook erg kwetsbaar. Zelfs zo kwetsbaar dat waarschijnlijk zelfs de niet-onhandige mensen wel eens een kras of barst in hun beeldscherm hebben gehad. Reden genoeg dus, om je onhandige vriend of vriendin een screenprotector te geven. Krassen en barsten blijven uit de buurt en het beeldscherm blijft langer in topconditie. Een cadeau dat altijd van pas komt!

3. Stel zelf een ‘overlevingspakket’ samen

telefoon-accessoires

Wil je er echt wat speciaals van maken? Stel dan zelf een overlevingspakket samen. Hier kun je alles in doen, wat je onhandige vriend of vriendin maar nodig heeft. Een ongelukje met een mes, struikelen op straat of een smak tegen de grond maken met de fiets vraagt vaak om pleisters of een verbandje. Stop die erin! Maar denk ook aan wijn- en bierglazen die niet stuk gaan, plastic borden en ga zomaar door. Je kunt het zelf zo serieus of zo grappig insteken als je zelf wilt. Je kunt bijvoorbeeld ook denken aan ontspannende dingen. Als je onhandige vriend of vriendin de dag weer zonder kleerscheuren heeft overleed, is hij of zij ‘ s avonds wel toe aan wat ontspanning. Een bruisbal voor in bad, lekker gezichtsmasker of massageolie kunnen dus ook makkelijk in je zelf samengestelde pakket! Met dit cadeau tover je ongetwijfeld een glimlach op zijn of haar gezicht én het is ook nog eens erg bruikbaar.

Leave a Comment