Wanneer het straks weer wat warmer wordt kan er weer volop genoten worden van het buitenleven op de camping. De barbecue kan weer aangezet worden en je kan heerlijk genieten met het hele gezin. Bij camping de Leistert is dit mogelijk, aangezien het een camping is voor jonge gezinnen en zelfs door de ANWB beoordeeld met maar liefst 5 sterren. Daardoor hoort deze camping bij de nummer 1 campings Limburg.

Deze gezinsvriendelijke camping biedt niet alleen normale kampeerplaatsen aan, je kan er ook verblijven in Lodges of in prachtige luxe Glamping Tenten. Daarnaast biedt camping de Leistert heel veel verschillende activiteiten aan, waaraan je altijd gratis aan deel kunt nemen.

Hier zijn 5 redenen om bij Camping de Leistert te boeken.

Uitgebreide mix aan faciliteiten

Subtropisch zwembad

De vele faciliteiten, de mooie groene omgeving en het recreatieteam zorgen ervoor dat de Leistert misschien wel een van de allerleukste campings in Limburg is. Het aanbod aan waterpret faciliteiten is namelijk enorm. Bezoekers die van zwemmen houden komen met een subtropisch zwembad, buitengolfslagbad, waterspeeltuin en roeivijver met dagstrand niets te kort. Het buitenzwembad op Recreatiepark de Leistert is de ideale plek om je warme zomerdagen door te brengen, ook als je niet op het park verblijft. Laat de kinderen genieten van de golven of de gave glijbaan die het zwemavontuur compleet maakt. Gelukkig is er ook voor de allerkleinste een kinderbadje aanwezig. Daarnaast is ook de watertemperatuur van het buitengolfslagbad minimaal 21 graden. En bij wat minder mooi weer vormen de Plaza en de avontuurlijke indoor speeljungle het bruisende hart van het park. Uiteraard is dit ook een camping met privé sanitair.

Je kan je huisdier meenemen

hond-alleen

Op de camping de Leistert is er goed rekening gehouden voor mensen met huisdieren. Zo is er bijvoorbeeld een speciaal kampeerveldje waar huisdieren zijn toegestaan. Je vindt hier faciliteiten zoals hondendouches en uitlaatveldjes. Daarnaast is er aan camping de Leistert een geweldig natuurgebied ‘Het Leudal’ te vinden, waar je jouw huisdier iedere dag zou kunnen uitlaten.

Hyperbowlen

Hyperbowling

De meeste mensen vinden bowlen al geweldig, maar bij camping de Leistert kan je aan Hyperbowling doen. Hyperbowling is snel, vol spelelementen en spannend tot de laatste seconden. De zogenoemde bumpers staan bij hyperbowling altijd omhoog. Ze zitten vol lichttechnieken en zijn onderdeel van het spel. Je gooit per beurt maar 1 bal en na iedere beurt start er een nieuw level met telkens een nieuw spelelement. Dus wanneer het bijvoorbeeld slecht weer is, zou je samen met de familie onder het genot van een hapje en een drankje gezellig een potje kunnen hyperbowlen!

Jaarplaatsen

Kampeerplaats Comfort Privacy (1)-min

Je kan bij camping de Leistert je eigen jaarlijkse vakantieplekje creëren door middel van jaarplaatsen. Je kan er een stacaravan neerzetten of zelfs een chalet! Als gast van een jaarplaats kun je gedurende het seizoen (maart tot oktober) onbeperkt gebruik maken van de jaarplaats. In de winter kan je hier alleen tijdens de weekenden gebruik van maken.

Wasserette en wifi

wasmachine-meisje

Wanneer je verblijft op camping de Leistert in Limburg ontvang je bij jouw boeking gratis Wifi-codes. Bij de receptie heb je de mogelijkheid om meerdere codes bij te kopen. Daarnaast is er ook een wasserette te vinden waar je jouw kleding kunt wassen. Muntjes die hiervoor nodig zijn, zijn te koop bij de receptie.

Leave a Comment