Steeds meer mensen plaatsen in hun huis een camera die via smartphone en/of tablet waarschuwt als er beweging wordt geconstateerd. Wij hebben ook zo’n ding en dat is best geruststellend, al reageert hij wel erg snel ook op dingen die op straat gebeuren. Dat leidt tot veel meldingen en het risico dat je een keer denkt ‘ja ja, zal wel’ en dan niet iets belangrijks mist. De ontwikkelingen bij dit onderdeel van Home Security gaan razendsnel en nu is er een nieuw apparaat op de markt dat nog weer meer het ideaal lijkt te benaderen. Je hoeft bijvoorbeeld niet apart een abonnement te nemen om beelden te bewaren en terug te kunnen zien, zoals bij anderen wel het geval is. Canary is een compleet beveiligingssysteem voor woningen in één pakket, dat via je iPhone of iPad bediend kan worden. Het is uitgerust met een ingebouwde 1080p HD-camera, automatische bewegingsdetectie, nachtzicht, een sirene van meer dan 90 dB, bewaking van temperatuur/ vochtigheid/luchtkwaliteit en een systeem voor intelligente meldingen die direct naar je iOS-device worden verzonden. >>

 

canary-device-and-app

Steeds meer mensen plaatsen in hun huis een camera die via smartphone en/of tablet waarschuwt als er beweging wordt geconstateerd. Wij hebben ook zo’n ding en dat is best geruststellend, al reageert hij wel erg snel ook op dingen die op straat gebeuren. Dat leidt tot veel meldingen en het risico dat je een keer denkt ‘ja ja, zal wel’ en dan niet iets belangrijks mist. De ontwikkelingen bij dit onderdeel van Home Security gaan razendsnel en nu is er een nieuw apparaat op de markt dat nog weer meer het ideaal lijkt te benaderen. Je hoeft bijvoorbeeld niet apart een abonnement te nemen om beelden te bewaren en terug te kunnen zien, zoals bij anderen wel het geval is. Canary is een compleet beveiligingssysteem voor woningen in één pakket, dat via je iPhone of iPad bediend kan worden. Het is uitgerust met een ingebouwde 1080p HD-camera, automatische bewegingsdetectie, nachtzicht, een sirene van meer dan 90 dB, bewaking van temperatuur/ vochtigheid/luchtkwaliteit en een systeem voor intelligente meldingen die direct naar je iOS-device worden verzonden. De Canary kan in een paar seconden geconfigureerd worden, dus je beschikt in een handomdraai over de benodigde veiligheid en bescherming.

Met de Canary-app is het mogelijk het apparaat automatisch aan en uit te zetten of de camera en de microfoon uit te schakelen via de privacy modus. Bij noodgevallen kun je een alarm van 90 decibel laten afgaan en met één druk op de knop contact opnemen met de autoriteiten. Dankzij de tijdlijn kun je videogeschiedenis bekijken of eenvoudig content delen. Het ontwerp van Canary valt niet op, past bij de omgeving en is winnaar van de Red Dot-, iF- en Inc.-awards.Canary is bovendien zo ontwikkeld dat het patronen in huis leert herkennen, zodat er alleen intelligente meldingen binnenkomen als er écht iets gebeurt. Het bedrijf verwerkt per dag twee keer zoveel videomateriaal als YouTube en de gemiddelde gebruiker controleert drie à vier keer per dag zijn huis via de app.

2D052BBE00000578-3257825-The_Canary_security_system_has_allowed_homeowners_to_capture_liv-a-2_1443804867920

Je woning bekijken en beluisteren
Via de 1080p HD-camera van de Canary – met een beeldhoek van 147 graden, automatisch nachtzicht en hoogwaardige audio – kun je een vertragingsvrije videostream uit je woning bekijken en meldingen ontvangen als er beweging wordt gedetecteerd.

Meer dan een camera
Beveilig je woning met de sirene van meer dan 90 dB, door beweging geactiveerde registratie, automatische in- en uitschakeling en exclusieve bewaking van de luchtkwaliteit, temperatuur en luchtvochtigheid.

Superieure waarde
Er zijn geen installatiekosten of maandelijkse rekeningen en je hebt geen extra sensoren, basisstations of camera’s nodig. Gratis cloudopslag en videodownloads inbegrepen.

Geavanceerd ontwerp
De Canary is stijlvol genoeg voor nagenoeg elk interieur, en toch discreet genoeg om onopgemerkt te blijven door inbrekers. Je hoeft je niet druk te maken over dag- en nachtinstellingen. Het nachtzicht van de Canary wordt automatisch geactiveerd bij weinig licht.

Meerdere gebruikers
Iedereen in huis kan de app downloaden en de Canary raadplegen, zonder extra kosten.

Pluspunten
Vertragingsvrije videostream uit je woning op je iPhone of iPad

Meldingen wanneer beweging wordt gedetecteerd

Niets ontgaat je dankzij de 1080p HD-camera met beeldhoek van 147 graden, automatisch nachtzicht en hoogwaardige audio

Een veilige omgeving dankzij de sirene van meer dan 90 dB, opnames na bewegingsdetectie en automatische in- en uitschakeling

Exclusieve bewaking van luchtkwaliteit, temperatuur en vochtigheid

Geen installatiekosten of maandelijkse rekeningen

Extra sensoren, basisstations of camera’s zijn niet nodig

Gratis cloudopslag en videostreams inbegrepen

Elegant maar discreet ontwerp

Nachtzicht wordt automatisch ingeschakeld bij weinig licht

Alle bewoners kunnen de app downloaden en de Canary raadplegen, zonder extra kosten

Canary is in de Benelux verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 219,- inclusief BTW en is verkrijgbaar via Bol.com, Capi, Coolblue, de Apple-store en de Canary-website.

Technische specificaties

  • Lengte 152,4 mm, gewicht 396 gram
  • HD-video met een groothoeklens van 147 graden en automatisch nachtzicht
  • Audio van hoge kwaliteit
  • Sensoren voor temperatuur, luchtvochtigheid en luchtkwaliteit
  • Alarm van 90 decibel
  • Automatisch aan- en uitzetten, privacymodus
  • In een paar tellen ingesteld

 

 

Leave a Comment