Voetballers hebben over het algemeen een prima neus voor het uitkiezen van de knapste vrouwen om een relatie mee te beginnen. Als je van een willekeurige profploeg of nationaal elftal de dames bij elkaar ziet, dan doen zij voor elkaar vaak maar weinig onder als het op schoonheid aankomt. Dit geldt ook zeker voor Candy-Rae Fleur, de vrouw van Daley Blind, profvoetballer en zoon van eveneens voormalig prof en Oranje vedette Danny Blind.

Knappe brunette

Candy-Rae Fleur leerde Daley Blind kennen tijdens het uitgaan in het altijd bruisende Amsterdam. Zij is model en danseres en rondde een opleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten af en is dus zeker niet iemand die zomaar wat doet. Natuurlijk helpt haar fraaie verschijning een flink handje mee bij het binnenhalen van opdrachten als model. Fotografen staan in de rij om Candy-Rae op de gevoelige plaat vast te leggen.

Druk met eigen carrière

De tijd dat een ‘voetbalvrouw’ zich volledig in dienst stelde van haar man en zich alleen maar druk maakte over de vraag of zijn voetbalkleding gewassen en gestreken klaar lag voor de volgende wedstrijd ligt al vele decennia achter ons. Vandaag de dag hebben de dames hun eigen carrière. Dat geldt uiteraard ook voor Candy-Rae Blind die aan de weg timmert als model en danseres. Dit combineert ze voor het oog moeiteloos met de zorg voor haar gezin met twee jonge kinderen. Daley en zij kregen in 2019 een zoon, Lowen Dace en in 2021 een dochter, Lemae Lourdes Fiore. Enkele maanden voor de geboorte van de oudste stapten ze in het huwelijksbootje.

Zwanger worden ging niet vanzelf

Het feit dat Candy-Rae Fleur en Daley Blind na hun huwelijk de ouders werden van twee prachtige kinderen doet vermoeden dat ze hun leventje perfect hebben gepland. Ze zijn samen sinds 2012 en het lijkt er dus op dat ze eerst een aantal jaren lekker samen hebben genoten voordat ze aan het stichten van een gezin begonnen. Maar dat zit toch wat anders in elkaar. Zwanger worden lukte niet spontaan. Na een jaar zijn ze ‘de medische molen’ in gegaan. Pas nadat Candy-Rae Blind startte met hormooninjecties raakte ze zwanger. In een interview met Kek Mama, een blad voor jonge ouders, vertelt ze dat het een zwaar traject was. Steeds weer de spanning gevolgd door de teleurstelling als het weer niet was gelukt. Gelukkig kwam daar uiteindelijk toch blijdschap voor in de plaats.

Populair op Instagram

Als bekend persoon, en dat ben je nu eenmaal als echtgenote van een voetballer van het Nederlands Elftal, kun je vandaag de dag niet zonder Instagram account. Candy-Rae Fleur is hier dan ook te vinden met een account met tienduizenden volgers. Met hen deelt ze haar dagelijkse leven. Ze deelt foto’s van wat haar bezighoudt en met regelmaat ook van professionele foto shoots waar ze voor wordt gevraagd. Ze krijgt hier flink wat positieve reacties op die haar uiteraard stimuleren om nog meer te posten. Soms zijn het heel gewone kiekjes, bijvoorbeeld een foto waar ze lachend haar smartphone vasthoudt, kennelijk vertelt één van haar vriendinnen haar iets leuks.

Gaat Daley Blind vreemd?

Ieder huisje heeft zijn kruisje, dat gaat ook zeker op voor bekende voetballers. Drie jaar nadat Daley Blind en Candy-Rae Fleur in het huwelijksbootje stapte en nog geen jaar na de geboorte van hun tweede kindje duiken er in 2022 geruchten op dat Daley zijn vrouw zou bedriegen. Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer laat weten dat zij bewijzen heeft voor het overspel van de voetballer. Maar andere bronnen durven nog niet met zekerheid te zeggen of de geruchten waar zijn. Ook Dennis Schouten en Jan Roos, de heren van juicekanaal Roddelpraat, betichten Daley Blind van vreemdgaan. Zowel in Nederland als in Portugal en Spanje is de voetballer gespot met een andere dame dan zijn Candy-Rae. Recente geruchten over buitenechtelijke escapades zijn er echter niet, dus wellicht is de geruchtenmachine gestopt en zijn Daley en Candy-Rae nog altijd gelukkig met elkaar. Ze waren vóór hun huwelijk al jaren samen, dan kan een relatie vaak net wat meer hebben.

Hartproblemen voor Daley Blind

In 2019, het jaar waarin Candy-Rae met Daley Blind trouwde en zij hun eerste kind verwelkomden kreeg de voetballer te maken met hartproblemen. Hij bleek een ontsteking aan de hartspier te hebben. Dit is op zich een aandoening waar de patiënt prima van kan herstellen. Maar het is natuurlijk voor iedereen, en zeker voor een topsporter, altijd enorm schrikken als er een probleem met het hart is. Sinds de aandoening werd ontdekt heeft Daley Blind een zogenaamde SICD. Dit kastje geeft automatisch een elektrische schok als het hartritme wordt verstoord.

Leave a Comment