Als je op zoek bent naar een classy cadeau voor iemand die erg belangrijk voor je is, wil je natuurlijk ook echt een uniek cadeau geven. Iets wat iemand niet zomaar kan raden. Dat kan soms best lastig zijn, want hoe lastiger het is om te raden, hoe lastiger het is om te vinden. Gelukkig zijn er een aantal cadeaus die je kunt geven die iemand niet zomaar verwacht, maar die ook niet enorm moeilijk te vinden zijn. In dit artikel zetten we een aantal unieke, classy cadeaus voor je op een rij!

Spirituele sieraden cadeau doen

spiritueel-edelsteen

Ben je op zoek naar een uniek en classy cadeau voor een speciale vrouw in je leven? Dan zijn spirituele sieraden een goede optie. Iedere vrouw vindt het leuk om sieraden te krijgen en de spirituele uitstraling maakt het cadeau toch uniek en onvoorspelbaar. Spirituele sieraden zijn sieraden met een diepe betekenis. Vaak worden materialen zoals hout, edelstenen, koraal, kristal, koper en zaden gebruikt om deze sieraden te maken, gecombineerd met zilver of roestvrij staal. Ook kunnen de sieraden spirituele symbolen bevatten, zoals de levensboom of of een Oneindige knoop. Mocht degene waar je een cadeau voor zoekt erg thuis zijn in het spirituele, dan is dit het meest ideale cadeau dat je kunt geven.

Edelstenen als classy cadeau

Een ander origineel idee voor een classy cadeau, is het geven van edelstenen. Je kunt deze in veel verschillende vormen aan iemand geven, bijvoorbeeld in een sieraad of als decoratie voor in huis. Het mooie aan edelstenen is dat ze in zoveel kleuren, soorten en vormen bestaan dat je altijd een unieke steen voor iemand kunt vinden. Een steen die echt bij die persoon past. Dit maakt het ook meteen een heel persoonlijk cadeau dat laat zien dat jij degene aan wie je het geeft echt kent. Er bestaan verschillende soorten edelstenen die ieder een andere werking hebben. De werking van een steen hangt af van de dichtheid en helderheid. Daarom wordt er vaak onderscheid gemaakt tussen drie soorten: Heldere edelstenen, doorzichtige edelstenen en dichte edelstenen. Heldere edelstenen werken in op de geest, doorzichtige stenen op ons gevoel en dichte stenen op ons lichaam.

Geef een fijne sfeer in huis cadeau

Iedereen wil natuurlijk graag een fijne sfeer in huis. Dat kun je op meerdere manieren bereiken, zoals het veranderen van de verlichting en het decoreren van je woning. Iemand iets geven om hun huis extra sfeervol te maken is dus altijd een goed idee. Denk bijvoorbeeld aan een zoutlamp. Deze lampen zijn gemaakt van een brok zout en er is een lamp of kaars ingezet, zodat het licht door het zout heen schijnt. Het resultaat daarvan is een warm, sfeervol licht dat ideaal is voor de woonkamer of in de tuin in het voorjaar en in de zomer. Naast het feit dat de lampen voor sfeer zorgen, zijn ze ook goed voor de gezondheid. Het himalaya zout waarvan de lampen gemaakt zijn zorgt namelijk dat er meer negatieve ionen in de lucht komen, die je normaal alleen in de natuur hebt. Hierdoor ontstaat er veel meer rust en ontspanning in een ruimte. Dit is niet alleen goed voor de gemoedstoestand, maar ook voor de lichamelijke gezondheid van de mens. Het gaat stress en angst tegen en geeft een gevoel van innerlijke rust.

Leave a Comment