Hoe stel jij je outfit samen, wanneer je naar een feestje gaat of familie bezoekt? Vaak begint men met de basis; een jeans of pantalon met een hip shirt of een nette leren blouse voor dames. Vervolgens is het zaak hier de juiste schoenen bij te zoeken. Schoenen kunnen een outfit maken of breken. Denk aan de combinatie van een stoere leren jeans met puntschoenen als man. Een combinatie die niet goed past! Leuker staat het, wanneer je voor een mix van een leren broek met hippe sneakers kiest. Maak een outfit compleet door deze te combineren met een aantal sieraden. Denk aan oorbellen voor de vrouw, een leuke armband en bijvoorbeeld een ketting. Als man kun je voor een horloge kiezen als sieraad.

Kies de juiste jas bij je outfit en de weersomstandigheden

riem-jas-vrouwen

Besteed niet alleen aandacht aan je broek, shirt of blouse en schoenen. Zeker in de herfst- en wintermaanden speelt mee, dat je een passende jas in de garderobe moet hebben hangen. Jassen zijn er in verschillende varianten. Ga je voor een stoere leren jas, of kies je bijvoorbeeld voor een faux fur jas voor dames? Een faux fur jas is lekker warm, stijlvol en verkrijgbaar in verschillende stijlen. Zo vind je bij iedere outfit een passende jas, zowel in de winter als in de zomer. Ga je bijvoorbeeld voor een korte jas, of geef je de voorkeur aan een langer model? Kies je voor een faux fur jas met een patroon, of juist met een enkele kleur?

Ga voor duurzaamheid met kleding van hoge kwaliteit

leren-jas-vrouwen

Consumenten hechten steeds meer waarde aan duurzaamheid, in de breedste zin van het woord. Dit betekent onder meer, dat zij vaker voor kleding van hoge kwaliteit kiezen. Hoewel deze items over het algemeen duurder zijn, bieden ze het voordeel dat ze een lange tijd meegaan. Zo hoef je de kleding minder snel te vervangen, waarmee je ecologische voetafdruk afneemt. Daarbij wordt deze kleding vaak dichterbij Nederland geproduceerd; er zijn geen kinderhanden bij betrokken. Op de website van verschillende duurdere kledingmerken lees je hier meer over. De keuze voor deze kleding is een duurzame en bewuste!

Steel de show met eyecatchers in je outfit

twee-vrouwen-dikke-jassen

Eerder las je al dat je een outfit aan kunt kleden met verschillende accessoires. Deze accessoires helpen je de show te stelen tijdens je familiefeest of een feestje in de stad. Naast een mooie ketting of een fraai horloge, zou je ook voor een hoed of bijvoorbeeld een accessoire in je haar kunnen kiezen.

Leave a Comment