Heeft u ontzettende zin om veel meer sneeuw te zien dan we de afgelopen week in ons land hadden en om lekker te gaan skiën of wandelen, maar heeft u nog geen goede plek gevonden?  Gelukkig maar dat ClassyLife er is en dat wij zoveel waardevolle contacten hebben! Daardoor kunnen wij u nu kennis laten maken met de fraaie Laijola appartementen in Gaschurn, Silvretta-Motafon in Oostenrijk. Onze partner Villa International in Naarden is kortgeleden de exploitant geworden van deze nieuwe appartementen. Dat is nog niet zo bekend en dat maakt het u mogelijk om nu nog te reserveren, zelfs op heel korte termijn.>>

Heeft u ontzettende zin om veel meer sneeuw te zien dan we de afgelopen week in ons land hadden en om lekker te gaan skiën of wandelen, maar heeft u nog geen goede plek gevonden?  Gelukkig maar dat ClassyLife er is en dat wij zoveel waardevolle contacten hebben! Daardoor kunnen wij u nu kennis laten maken met de fraaie Laijola appartementen in Gaschurn, Silvretta-Motafon in Oostenrijk. Onze partner Villa-International (www.villa-international.net/nl/) is kortgeleden de exploitant geworden van deze nieuwe appartementen. Dat is nog niet zo bekend en dat maakt het u mogelijk om nu nog te reserveren, zelfs op heel korte termijn.

Hotel Laijola was vele jaren een begrip in Gaschurn. Tijden veranderen echter en zo ook de verblijfswensen van sporters, toeristen en natuurliefhebbers. Het werd verbouwd tot een complex met 16 comfortabele appartementen met perfecte bedden, een complete keuken, Wifi en satelliet televisie. In de zomer kun je er ook heerlijk zwemmen, met uitzicht op de bergkam van Vorarlberg. Een interieur specialist gaf Laijola een modern gezicht, met een knipoog naar de rijke Oostenrijkse historie. In 2007 opende dit vernieuwde Apparthotel Laijola haar deuren. Televisieprogramma’s besteedden aandacht aan het nieuwe concept met appartementen met het comfort dat we thuis gewend zijn, in het leukste winter- en zomersport dorp van het Voralgebergte; Gaschurn.

Om aan de vraag naar meer appartementen te kunnen voldoen, kwamen er twee extra gebouwen op het Laijola complex, ruim geplaatst vanwege het uitzicht. Het comfort werd er naar een nog hoger niveau getild, met o.a. een parkeergarage en liften. Deze luxueuze appartementen werden in 2011 opgeleverd. De unieke ligging vlakbij de skilift en het vele natuurschoon maakt Apparthotel Laijola tot de perfecte verblijfplaats voor elke zomer- en wintersport vakantie.

Last minute december – tot 15% korting!
Het winterseizoen is begonnen met prima sneeuwcondities. Tot het einde van het jaar zijn er nog enkele mooie appartementen beschikbaar voor 2 tot 8 personen, met vanaf een verblijf van 3 nachten 15% korting. U zou er de kerstdagen zelfs nog kunnen doorbrengen! Het complex ligt op slechts 200m meter van de lift en er is 140 km fraaie piste. Er zijn nog een boel meer voordelen, die u allemaal ziet op https://www.appart-laijola.eu/nl/. Ook voor de eerste maanden van het nieuwe jaar zijn er nog diverse mogelijkheden. Gewoon proberen en dan lekker gaan genieten!

 

Laijola organisatie
De drie gebouwen en 34 appartementen zijn privé eigendom. Diverse liefhebbers van Gaschurn en deze omgeving hebben geïnvesteerd in hun eigen appartment(en). Het plezier dat zij in de zomer en winter hier hebben, delen ze graag met de gasten van Laijola. Een eigen professionele organisatie beheert Laijola en regelt alles wat nodig is voor boekingen en een plezierig verblijf. Het feit dat de eigenaren ook regelmatig in hun appartement verblijven zorgt ervoor dat alles in een betere staat verkeert dan appartementen of hotels die alleen voor de verhuur gebruikt worden. Laijola is modern en gericht op een gerieflijk verblijf met zoveel mogelijk privacy. Tobias Ubbens van Villa-International regelt alles van boeking tot uw aankomst. Eva is het aanspreekpunt op locatie en regelt alles achter de schermen. Kijkt u maar eens op de website en laat u verleiden!

Leave a Comment